To je planirano vec duze vrijeme ali sam stalno nekako odgađala iz straha da se nesto ne dogodi.
Moja Cooky je prije mjesec i pol imala jednu neurolosku epizodu sa simptomima mozdanog i jedva je izvukla zivu glavu. Srecom Dr. Kozjan je reagirao na vrijeme i opet joj je pravim i pravovremenim lijecenjem spasio zivot, ali trebalo je otkriti uzrok napada. Iako ni on nije mogao sa sigurnoscu reci koji je pravi uzrok, njegova je pretpostavka da je doslo do nekog vida hormonalnog tilta koji je uzrokovao udar. Kako bi uklonili sve potencijalne prijetnje i uzroke a to su mogli biti ili paraziti ili hormonalni udar ili nesto nepoznato cijela je ekipa, svih cetri (ubili smo 5 tuba) bila na terapiji Panacurom 28 dana. Nakon toga je trebalo ukloniti potencijalne hormonalne probleme i konacno sam se odlucila na sterilizaciju da uklonim i tu prijetnju.
I tako su cure danas ujutro otisle u Don. Meni je zlo vec dva tjedna. A danas sam luda!
Coco je operirana prva i ok 11 su mi javili da se probudila, da je malo zazveglana ali da je sve proslo super. S njom sam se malo bojala, jer je moje kitovo mladunce malo debeljuskasto pa nikad ne znas

Cooky je operirana nakon toga i sva je sreca da je!
Nađan joj je tumor maternice

Ako ce biti moguce poslati cu tkivo na analizu.
Ovo je mozda nekima fuj ali stavili su mi sa strane to sto su curama izvadili da vidim razliku i promjene. Ako ce biti moguce budem slikala da svi vide razliku između zdravih i bolesnih organa.
Ne mogu docekati da odem po cure i da ih odvedem doma. Sve im je pripremljeno i ceka i nadam se da ce se moje ljubavi brzo oporaviti