Pozdrav
Do nedavno sam i ja bila vlasnica jednog kunića ali nažalost naglo se razbolio i uginuo. Bio je star 5 godina i najbezobrazniji ljubimac ikad. Tvrdoglav, agresivan, teritorijalan ali je imao najslađe oči i voljela sam ga beskrajno.
Sada od kad ga nema nekako mi je pusto i tužno pa sam počela razmišljati na novog manijaka. Pošto je on bio dečko željela bih imat opet muškog a čak si razmišljam nabaviti par. E sad bih molila vas društvo da mi pomognete u dilemi. Naime mogu nabaviti iz istog legla brata i sestru ili dvije sestre a pošto radim mogu si odvojit novac za kastraciju i sterilizaciju jer ne bih željela imati mlade i malo bi bilo bolesno. U kojoj dobi se to radi obirom da mladi sazriju već sa 4-6 mjeseci? Dali bi mogla samo jednog sterilizirati ili kastrirati a drugog pustiti? Koliko ćesto vaše kunice imaju problema s lažnom trudnoćom (npr svaki mjesec, 2-3 puta godišnje), stvarno se nemojte ljutit al nikad nisam razmišljala da ću ostat sama bez Jurice.
Dali znate koliko dođe sterilizacija /kastracija okvirno ako ne ću pitat veterinare (već jesam davno al sam zaboravila)
Ja bi iskreno voljela imati par pa bi stvarno molila da mi pomognete sa vašim iskustvima, koliko su bili stari kad ste ih donjeli doma dali su se tukli ...
Hvala vam unaprijed