CURICA zvana Franjo traži novi dom - UDOMLJENA :))

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Franjo traži novi dom

PostPostao/la ars » čet tra 07, 2011 14:36 pm

Problem je što franz nije ostavila kontakt. Drago mi je zbog tebe, ali mi je žao Franje :sad:
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » čet tra 07, 2011 14:43 pm

Ma naci ce on vec nekog :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la megica » čet tra 07, 2011 15:48 pm

:blush: i meni je žao, al imala sam neka osječaj kao da vlasnica i nije baš zaineresirana.. :zekoo8:

franjo sretno :zeko1: znam da će doći u dobre i sigurne ruke jer je stvarno prekrasan.. :zeko3:
megica
Kunić
Kunić

PostPostao/la franz » pet tra 08, 2011 20:49 pm

previdjela sam pitanje o lokaciji, moja greška. a za upoznavanje sam mislila da prvo treba riješiti kastraciju...na tome sad radim
franz
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » sub tra 09, 2011 0:25 am

To ti je odlicna odluka..naci ce se dobar dom za Franju ne brini..pogotovo kad jos bude kastriran..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la azra&co. » pon tra 11, 2011 7:29 am

altan je napisao/la:To ti je odlicna odluka..naci ce se dobar dom za Franju ne brini..pogotovo kad jos bude kastriran..

Ma Franjo je divan, naći će on već nekoga. Mama je trenutno opet u fazi da ne želi zeku opet jer je previše boli gubitak Azre. :( Inače bi garant bio na tapeti :D
Ja sam se u biti htjela nadovezat na ovo o kastraciji... Nije mi jasno zašto unaprijed kastrirati zekonju, a dosta ljudi to napravi jer misle da će se lakše udomiti. Ako se i nađe osoba koja ima zekicu, lako je to obaviti. Azra je bio muški zeko i nije bio kastriran i nikad nikakvih problema nije pravio. Malo je bio neuredniji povremeno, ali nije to bio neki problem. Zaskakivanje je isto bilo redovito, ali to je bilo slatko i smiješno prije svega. Možda će netko uzeti Franju, a nema kunića doma i mislim da ga ne bi trebalo podvrgavati tome unaprijed, da ga se lakše udomi, jer je bolno, stresno i možda nepotrebno. Onaj tko ga stvarno želi, neće mu bit bitno ako treba pričekat malo da se to obavi...
"Bit će dobar ručak od njega. Jooj vidi ga što je sladak!!! Jel` ga mogu mazit? A šta on jede? A kol`ko je star? A joooj..." Zecovi pokore i najjače! (:
azra&co.
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » pon tra 11, 2011 14:46 pm

azra&co. je napisao/la:
altan je napisao/la:To ti je odlicna odluka..naci ce se dobar dom za Franju ne brini..pogotovo kad jos bude kastriran..

Ma Franjo je divan, naći će on već nekoga. Mama je trenutno opet u fazi da ne želi zeku opet jer je previše boli gubitak Azre. :( Inače bi garant bio na tapeti :D
Ja sam se u biti htjela nadovezat na ovo o kastraciji... Nije mi jasno zašto unaprijed kastrirati zekonju, a dosta ljudi to napravi jer misle da će se lakše udomiti. Ako se i nađe osoba koja ima zekicu, lako je to obaviti. Azra je bio muški zeko i nije bio kastriran i nikad nikakvih problema nije pravio. Malo je bio neuredniji povremeno, ali nije to bio neki problem. Zaskakivanje je isto bilo redovito, ali to je bilo slatko i smiješno prije svega. Možda će netko uzeti Franju, a nema kunića doma i mislim da ga ne bi trebalo podvrgavati tome unaprijed, da ga se lakše udomi, jer je bolno, stresno i možda nepotrebno. Onaj tko ga stvarno želi, neće mu bit bitno ako treba pričekat malo da se to obavi...

Zato sto ce ga lakse uzet netko tko vec ima zenkicu..i moze ga uzet odmah..zato sto je i muskima lakse kad ih ne peru hormoni..zato sto nije svima slatko i smjesno gledat kako se zeko muci zbog svog seksualnog nagona..zato sto tako sigurno nece dobit tumor testisa..zato sto nekom novom vlasniku to nije lako obavit jer mozda nema pouzdanog veterinara u blizini..i jos hrpa zato..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la franz » pon tra 11, 2011 19:32 pm

iskreno...ja ne mogu tvrditi ni jedno ni drugo jer nisam dovoljno upućena, ali koliko sam čitala zadnjih dana, sad mi se sve više čini da njegovo "divljanje" i promjena ponašanja ima veze s hormonima, a ne da je samo odjednom to odlučio... osim toga, voljela bih da kad se već seli, ide negdje gdje će imati društvo, što podrazumijeva kastraciju bez obzira na spol društva ili?
ja planiram sutra nazvati par klinika i raspitati se o terminu, postupku i cijeni (imam na umu listu veterinara koji se preporučaju na forumu). ono što me sad je muči je, kao što sam već rekla, to što smo mi živjeli u uvjerenju da je franjo mali frajer jer su nam tako rekli na veterinarskom fakultetu u prvoj godini života, ali sam sad počela pomišljati da nije jer čitam da se mužjacima kad narastu vide testisi, a mi njemu ne vidimo. pokušavala sam ga okrenut i pogledat, ali otima se jako i skače i ima puno dlake pa nismo sigurni....://
franz
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » uto tra 12, 2011 2:35 am

Kastracije se treba obavit bez obzira na spol drustva..a drustvo treba bit uvijek suprotnog spola..najbolje je da ga odvete vetu, ali ako mu ne vidite testise vjerojatno doma imate curicu :), a ako je Franjo curica onda se sterilizacija svakako preporuca jer je vjerojatnost da zenka dobije tumor maternice vrlo velika..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » sri tra 13, 2011 6:52 am

franz jeste vi u ZG?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la franz » sri tra 13, 2011 18:49 pm

jesmo, jesmo...
franz
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » pet tra 15, 2011 6:50 am

Odi onda lijepo u Don ili u Bubu. U Donu je manja gužva, pa možda bolje tamo. Neka ga lijepo pregledaju, utvrde spol i dogovorite zahvat :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la franz » sub tra 16, 2011 9:54 am

zvala sam prekjučer i najvjerojatnije idemo sad ovaj tjedan prije praznika jer onda neće raditi neko vrijeme :)
franz
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » sub tra 16, 2011 23:37 pm

:) i dajte još koju slikicu ovog ljepotana :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la franz » sri tra 20, 2011 17:59 pm

franz ostavljen u Donu, sutra idemo po njega. teta veterinarka kaže: cura curasta!!!!
franz
Kunić
Kunić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan