Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
altan je napisao/la:To ti je odlicna odluka..naci ce se dobar dom za Franju ne brini..pogotovo kad jos bude kastriran..
azra&co. je napisao/la:altan je napisao/la:To ti je odlicna odluka..naci ce se dobar dom za Franju ne brini..pogotovo kad jos bude kastriran..
Ma Franjo je divan, naći će on već nekoga. Mama je trenutno opet u fazi da ne želi zeku opet jer je previše boli gubitak Azre. :( Inače bi garant bio na tapeti
Ja sam se u biti htjela nadovezat na ovo o kastraciji... Nije mi jasno zašto unaprijed kastrirati zekonju, a dosta ljudi to napravi jer misle da će se lakše udomiti. Ako se i nađe osoba koja ima zekicu, lako je to obaviti. Azra je bio muški zeko i nije bio kastriran i nikad nikakvih problema nije pravio. Malo je bio neuredniji povremeno, ali nije to bio neki problem. Zaskakivanje je isto bilo redovito, ali to je bilo slatko i smiješno prije svega. Možda će netko uzeti Franju, a nema kunića doma i mislim da ga ne bi trebalo podvrgavati tome unaprijed, da ga se lakše udomi, jer je bolno, stresno i možda nepotrebno. Onaj tko ga stvarno želi, neće mu bit bitno ako treba pričekat malo da se to obavi...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.