Imamo veliku kuću sa vrtom, nije to baš selo, ali je taman dovoljno daleko od grada, i na nadmorskoj visini da je ljeti osvježavajuće. Otac bi joj zagradio žicom dio vrta gdje bi bila po danu, a preko noći bi bila u kući. Raspored dnevnog boravka i balkona je sličan sa mojim stanom tako da je već jučer čim smo došli otišla na balkon i obavila nuždu...duša draga...

Ne bi bila zatvorena u kući jer i nemam kavez, a što se tiče hrane imala bi domaćeg sijena i puuuuuuno domaćeg povrća

A Mostar je ljeti užasno sparan, jedva ja preživljavam jer pokušavam minimalno koristit klimu...a mogu mislit kako će njoj bit. Uostalom, na more ću ići 15-20 dana stoga netko bi se trebao brinut o njoj dok me nema, a ostavljat je nekome "čisto informativno", da joj da sijena i vode, dva-tri puta na dan...nekako mi ne ulijeva sigurnost. Stoga mislim da bi joj ljeto "na selu" dobro došlo.
Imat će dovoljno i pažnje i maženja i bit će slobodna po kući, dovoljno grančica i svega ostalog...
Ono što me brine jest njenih prvih par dana kod oca, i pogotovo vraćanje nazad u stan u Mostar

Pokušala sam ocu objasnit da će možda nakon dva-tri dana obilježavat teritorij, našto mi je rekao: Ajde šta ima veze!

Također, ne znam kako će joj pasti vraćanje nazad u stan nakon ljeta? A i njemu jadnom... nedavno se vezao za jednog psića kojeg smo našli i nakon par mjeseci je uginuo...otad je rekao da ne želi više nikakvu beštiju...sve do jučer...

A ja, sama, sam druga priča, neznam ni sama kako ću moć bez Andje, ali nemogu se otet dojmu da bi joj bilo puuuuuuuno ugodnije ljeti u dvorištu i prirodi nego na gradskom balkonu...