Versel Laga hranu narucujemo za BiH, javite se kome treba!

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Versel Laga hranu narucujemo za BiH, javite se kome treba!

PostPostao/la Anby » sri sij 18, 2012 13:40 pm

Dakle, postoji mogucnost da narucimo pakovanja od 10 kg ili više za hranu od Versel Lage: , Junior, Nature, Rebalanse, Fit, Complete itd. što bi nas doslo puno jeftinije nego da se kupuju vrecice od kilogram... Dobri ljudi iz Tešnja će nam izaći u susret, samo se trebamo organizirati i javiti koliko nam treba da naruče. Postoji mogućnost da do petka (20.01.) javimo, posto je narudzba vec otisla ali ju je do petka mogu nadopuniti, pa ako ima zainteresiranih javite se!

Ova roba bi stigla za 15-tak dana... iducu posiljku cemo morati cekati barem mjesec-mjesec ipol, jer roba dolazi jednom mjesecno... a veća pakovanja uopće ne dolaze jer za sada nema zainteresiranih...

DAKLE, MOLIM VAS, AKO IMATE KUNIĆA OVO BI BILO NAJBOLJE I ZA VAS I ZA KUNICE, BUDUCI DA JE JAKO TESKO U BIH DOĆI DO OVE HRANE POGOTOVO U VEĆIM PAKIRANJIMA!

za sad nas je dvoje zainteresiranih... cijena? najskuplji je Rebalanse od 10 kg koji je mene sa postarinom iz Zg dolazio oko 300 kuna, tj. 80 maraka, tako da nevjerujem da ovdje u BiH gdje je sve ionako jeftinije, moze biti skuplje. A Nature je duplo jeftiniji od Rebalansa! (po mojim zadnjim informacijama) a 10 kg Rebalansa za dva zeca moze trajati oko 3 ipol mjeseca... tako da se ovo stvarno isplati...

P.S. Dostava robe nije problem, bilo koji grad u BiH dolazi u obzir! AJMO, JAVITE SE! :)
Anby
Super Zek
Super Zek

Re: Versel Laga hranu narucujemo za BiH, javite se kome treb

PostPostao/la Fiffy » sri sij 18, 2012 17:48 pm

mene racunaj za 10 kg Nature-a, kako sam i rekla :nowink:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la madnessa » pon ožu 26, 2012 14:02 pm

Je l' se ovo još naručuje? Ja bih rado vrećicu Nature-a. Hvala.
madnessa
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » pon ožu 26, 2012 18:28 pm

Sada ovo vodim. Anby, to ti je super cena i za Rebalans, i za dva patuljasta zeca 10 kg Rebalansa moze trajati vise od tri i po meseca jer meni 1.5 kg traje jedan mesec. Dajem samo saku dnevno. Mozda za Andju ide nesto vise, ali ipak onda duze traje bez obzira.
ako to i dalje vazi da duze traje.
I da, Rebalans je mnoooogo boli od Nature i mislim da je dobro poslusati savete ljudi koji uzgajaju zekane, ovde na forumu, i kojima bi sigurno vise odgovaralo da kunicima daju jeftiniju hranu, ali ipak daju REbalans je je najbolji.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Fiffy » pon ožu 26, 2012 20:17 pm

madnessa je napisao/la:Je l' se ovo još naručuje? Ja bih rado vrećicu Nature-a. Hvala.

033/ 718 - 760

Nazovi ovaj broj prije subote i pitaj da li su voljni da ti naruce. Ja i anby smo isle direktno preko dobavljaca iz Tesnja, ali su mi rekli u ovom pet-shopu da mogu ubuduce narucivat direktno preko njih. Subotom obicno dobivaju robu, pa nazovi prije subote.
Cijena ti je 48km za 10 kg, i super je hrana!
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la madnessa » uto ožu 27, 2012 9:35 am

Fiffy je napisao/la:
madnessa je napisao/la:Je l' se ovo još naručuje? Ja bih rado vrećicu Nature-a. Hvala.

033/ 718 - 760

Nazovi ovaj broj prije subote i pitaj da li su voljni da ti naruce. Ja i anby smo isle direktno preko dobavljaca iz Tesnja, ali su mi rekli u ovom pet-shopu da mogu ubuduce narucivat direktno preko njih. Subotom obicno dobivaju robu, pa nazovi prije subote.
Cijena ti je 48km za 10 kg, i super je hrana!

Hvala velika! Nisam znala da mogu naručiti.
Kod njih sam vidjela samo Crispy. Naletim danas nakon posla da vidim mogu li mi naručiti klopu za curicu.

Imam petomjesečnu curicu već nekih 15ak dana i još uvijek se snalazim sa svim. Također bih joj voljela pilotu zamijeniti nečim zdravijim i praktičnijim, ali ne znam gdje da nađem pelete.
madnessa
Kunić
Kunić

PostPostao/la Fiffy » uto ožu 27, 2012 12:44 pm

Penny Plus kod autobusne stanice...15kg ti je oko 5km...
jesi uspjela naruciti hranu?
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la madnessa » uto ožu 27, 2012 13:00 pm

Kako ste me obradovale ovim informacijama! Hvala vam puno.
:zeko3:

Zvala sam pet shop i rekli su da naručuju stalno hranu, ali da ne bude svaki put. I nije pravilo da je to subotom nego kad im nestane i kad svakako naručuju. Naručili su jutros Cuni Nature, ali nisu sigurni da li će doći, pa su mi rekli da provjerim za dan-dva.
madnessa
Kunić
Kunić

PostPostao/la madnessa » uto ožu 27, 2012 15:16 pm

Našla sam Cuni Nature i Cuni Junior Nature u pet shopu kod BBI-a. :D
madnessa
Kunić
Kunić

PostPostao/la Fiffy » uto ožu 27, 2012 15:49 pm

aha, pa nadje se ponekad Junior i Nature kod BBI a imaju nekad i na Pofalicima, ali cesto puta se desi da nemaju tu hranu po 2-3 sedmice, pa si onda u skripcu..zato je najbolje narucit ovako veliko pakovanje i mirna si...mislim da ovi u Tesnju imaju i pakovanja po 2.5 kg, pa kad budes zvala za 2-3 dana, pitaj :nowink:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la madnessa » čet ožu 29, 2012 7:38 am

Za sada kupujem po jedno pakovanje da vidim kako će sve to ići. Tek se upoznajemo, pa se ne usuđujem investirati u nešto što možda neće htjeti koristiti. Nemam broj tih iz Tešnja, dobila sam samo ove iz Sarajeva, pa ću vidjeti da uzmem veće pakovanje za zalihe. Hvala na savjetu.

Jučer smo kupili i pelete. Kretanjem ih mrvi, pa se nadam da to nije problem. Malo je teško prepoznati gdje je sve olakšala se, ali učimo polako... Isto smo otišli na Trebević i nabrali joj grančice lijeske/lješnika. Jednu smo dali čisto iz znatiželje i svu ju je smazala. Malo me je iznenadilo da jede cijelu grančicu. Stekla sam utisak da oni samo gule koru drveta. :blink:

Da ne idem dalje u off... Hvala na savjetima. Trebam joj otvoriti temu, pa da tamo postavljam ova početnička pitanja. :blush:
madnessa
Kunić
Kunić

PostPostao/la Anby » čet ožu 29, 2012 9:53 am

otvori zasebnu temu da upoznamo slatkicu :) a za grancice se nebrini, nekada ih samo oglodjaju a nekada i smazu cijelu... nece joj nista biti, samo joj daji one koje smije jesti i neboj se... :)
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la madnessa » pet ožu 30, 2012 15:12 pm

Evo otvorih temu

viewtopic.php?f=11&t=6445

Hvala svima na savjetima... :zeko3:
madnessa
Kunić
Kunić

Natrag na Prehrana kunića