) je rođena 23.1.2010. Kako ćemo možda polovinom 6. mjeseca dobiti malog muškića (starog oko cca 2 mjeseca), a ne bih htjela male bebinke, molim Vas za savjet kad bi je bilo najbolje sterilizirati? Hvala!!!Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
) je rođena 23.1.2010. Kako ćemo možda polovinom 6. mjeseca dobiti malog muškića (starog oko cca 2 mjeseca), a ne bih htjela male bebinke, molim Vas za savjet kad bi je bilo najbolje sterilizirati? Hvala!!!

.gif)

Ali ne bi htjela da se zbog toga ona promjeni jer volimo ju takvu kakva je!!!

Al bitno mi je da se njen karakter ne promjeni, da joj ne napravim više zla nego dobrog jer ju jaaako volimo!! A njen veterinar je zakon! Odličan je, imam povjerenja u njega.

Dobro, dobro.... Mislila sam da se ne smiri previše ili tako nešto. Ne znam, nemam iskustva pa pitam! Hvala na odgovoru 

Zeko_Jurica je napisao/la:neznam zašto se često misli da će kastracija/sterilizacija promijeniti nečiji karakter... pa ipak je mozak taj koji upravlja sa nama, a on se kod operacije ne dira![]()

zekili je napisao/la:Zeko_Jurica je napisao/la:neznam zašto se često misli da će kastracija/sterilizacija promijeniti nečiji karakter... pa ipak je mozak taj koji upravlja sa nama, a on se kod operacije ne dira![]()
na osnovu cega tvrdis da se kunici ne mjenjaju nakon kastracije/sterilizacije?

zeko Simba je napisao/la:...... Ne promijene ponašanje, osim što su uredniji i mirniji (bez "agresije") u većini slučajeva. Dovoljno je stara da možeš planirati zahvat. Nemoj samo to raditi preko ljeta ako su velike vrućine, bolje je da su normalnije temperature
Nisu se promijenili, samo smirili u smislu urednosti i agresije, a ludorije, dešpeti i bune i sl, je ostalo. Svatko je zadržao svoju osobnost 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.