Želim vam predstaviti 3 mala prekrasna zamorca spremni na udomljavanje.
Prije pola godine sam kupio dva MUŠKA zamorca i nadugo prije ljeta sam skužio da se ovaj jedan deblja malko kada ono otišao ja na more i ostavio na čuvanje 2 zamorca i vratih se natrag u gajbi njih 5

Zamorčići su rođeni 6.8. te na današnji dan imaju ravno 3 tjedna i spremni su odvojiti se od majke.
Užasno su mazni i prekrsani, jedu bez problema hranu za zamorce, sijeno i povrće.
Koliko god su mi prekrasni nemrem ih svih 5 zadržati stoga ih poklanjam dobrim dušama koji su ih spremni čuvati i voljeti. Spol im ne želim određivati da ne zeznem kao i kada sam za svoje gledao

evo slikice.
Ovo je mali MATE ( na njemu prevladavaju samo 2 boje, bijela i svjetlo smeđa, jako je mazan i umiljat )
Ovo je mali MIŠO (na njemu prevladavaju 3 boje, bijela, crna i smeđa, na leđima ima prekrasan uzorak šahovnice

Ovo je mali KOVAĆ (na njemu prevladavaju 3 boje, bijela, crna i smeđa, i on je identična kopija mame)
A ovo su svi zajedno
A da vidite da se slažu i s mica macom
nadam se da će se ljudi razgrabiti i da će naći dobar dom.
možete me kontaktirati na PM, na email: "ruzevic.ivan@gmail.com" ili na mob 099/2450-799. Ja se nalazim u Zagrebu na Peščenici.