pitanje, prevrtanje zeca

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

pitanje, prevrtanje zeca

PostPostao/la cekana » pet svi 02, 2008 18:12 pm

imam patuljastog zeca mesec dana, znaci ima do 3 meseca, i zadovoljna sam, dobar je. no medjutim, juce sam se bas uplasila, malo sam ga mazila po glavi i on je odjednom legao na bok, malo lezao tako, onda ustao, i potom legao na ledja, pa jel to normalno za njih, il je bolestan? posto kad se igram sa njim i kad sama hocu da ga stavim na ledja, ne da.
hvala na odgovoru
cekana
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » pet svi 02, 2008 18:19 pm

Hmmm pa ja bi rekla da mu se svidjalo dok si ga mazila pa ti je to i pokazao :) ...oni se inace vole tako prevalit na bok,to je znak da im pase kad ih se mazi i da su opusteni...nemoj ga prevrtat na ledja ako to ne zeli,nemoj ga silit na to :wink: ...njih se moze mazit na mnoge nacine pa nema potrebe za necim sto sam zeko ne zeli :wink: ...moja se uopce neda dizat i nosit pa ju nikad ne dizem a svejedno se jako jako puno mazimo :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la cekana » pet svi 02, 2008 18:24 pm

:) sad mi je lakse, hvala puno!
cekana
Kunić
Kunić

PostPostao/la Bubac » pet svi 02, 2008 18:25 pm

jel izgledao ovako? ovako se nas zeko pravi da mu je lose :D :D :D

slika
Bubac
Zečić
Zečić

PostPostao/la cekana » pet svi 02, 2008 18:29 pm

e bas tako, stvarno sam se uplasila prvi put kad sam ga tako videla, i jos pitala jednog veterinara, koji nema veze sa zivotom, i kaze mi ma bolestan je, nece jos dugo.
sad ga moram jos vise mazit da se opet tako opruzi :)
cekana
Kunić
Kunić

PostPostao/la kuki71 » pet svi 02, 2008 18:29 pm

I moji su se kunići bacali na bok i spavali na leđima dok su još bili mali. Nema razloga za paniku, osim ako ima još kakvih simptoma, trzanje, grčenje, slinjenje i sl. Sada uživa dok ga maziš, a ak se ne da ikreati na leđa, nemoj ga siliti.
kuki71
Kunić
Kunić

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan