ovo je tako teško za napisati i mislim da će mi se srce slomiti, ali jednostavno nemam izbora.. Situacija je takva da smo se i ja i moja obitelj našli u poprilično lošoj financijskoj situaciji i kako mi moj faks ne daje puno slobodnog vremena prisiljena sam odraditi sezonu. Stvar je u tome što zeku ne mogu pustiti doma jer neće uopće moći biti pušten, a i roditelji mi rade i nemaju vremena za njega. Posao sam dobila na otoku gdje mi živi dečko, e sad kako on ima turiste cijelo ljeto u sobi gdje je inače spavao nisam sigurna ni gdje ćemo se mi smjestiti. Zeko bi mogao poći sa mnom, ali to kuća oko koje sve vrvi mačkama lutalicama, psima i svim drugim životinjama tako da bi morao biti zatvoren. Doduše čak kada bi mu i zagradili neki prostorčić samo za njega, i ja i dečko ćemo raditi od jutra do mraka i za njega se nema tko brinuti cijeli dan, a i tamo nema veterinara, vjerojatno niti peleta niti hrane. Ja ga volim svim srcem, ali to je tako divno stvorenje koje je naučilo biti slobodno cijeli dan i imati ogromni prostor samo za sebe i navikao je da ga se non-stop mazi i da se igra s njim i on ne voli biti sam i napušten. Ne mogu mu to napraviti, jednostavno ne mogu. Tako da bih ga voljela dati u neke dobre ruke da ga mazi i pazi i voli najviše na svijetu. Problem je što ću ja vrlo skoro morati poći raditi tako da bi ga hitno trebala dati nekome.
On je mali patuljasti ovnoliki zeko od devet mjeseci, najmazniji i najljepši zeko na svijetu. Muško je i zove se Simba i naučen je na wc i na domaće sijeno. Od povrća voli mrkvicu, i salaticu i peršin i radić (njega najviše na svijetu) i obožava brusnice i bananu.
Ovo je link od njegove teme da možete pogledati sličice..
viewtopic.php?f=11&t=6815Molim vas ukoliko ima zainteresiranih neka mi se hitno jave jer ćemo biti primorati ga povesti sa sobom, a stvarno mislim da će tamo biti najnesretniji zeko, a to će mi još više slomiti srce...