zeko grize zice

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

PostPostao/la zekica_poopy » sri stu 07, 2007 21:31 pm

joj meni je pol kuce poljepljeno selotejpom tim ogromnim ;D

joj bum vam jednom sve sliknula cisto da vas veseli kakav trash ja po stanu moram imat zbog njih ;D

jedini ti kablovi do kojih je dosla nenadano su iza televizora na regalu...al sad sam i to ogradila tak da joj se poklonim ako uspije :D
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Ledolina » sri stu 07, 2007 22:47 pm

Ja sam prestala brojati koliko su decku punjaca za mob. pregrizli.. sad sam mu kupila 3 nova u Ememezeti da ima rezerve..
:blush:

Simbic je nekidan sav sretan trcao po kuci s jednim na pola pregrizenim. Jos mi ga je doneo do nogu da se pohvali kao : "Gle i ja sam pregrizao konacno jedan! Sad sam veliki decko" :hm: :rolleyes:
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » čet stu 08, 2007 7:14 am

Ledolina je napisao/la:

Simbic je nekidan sav sretan trcao po kuci s jednim na pola pregrizenim. Jos mi ga je doneo do nogu da se pohvali kao : "Gle i ja sam pregrizao konacno jedan! Sad sam veliki decko" :hm: :rolleyes:

:D :D :D :D :D predobro
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la blazenka » čet stu 08, 2007 20:45 pm

:mad: odselila sam ga iz kuce u dvoriste,dok ne smislim neko rjesenje dobro mu je tamo.a ne moze nista zapaliti.to divno ,slatko,malo cupavo :dragonn-ccc-e: ,zasto ne grize stol,zid,bilo kaj...pustila bi ja njega da hoda po dvoristu,al ne znam kaj budu peseki rekli na njega,ne znam kak je brz.macka pobjegne na drvo.nisu oni zlocesti,al kad vide nekej malo cupavo,moraju ga bar malo najuriti. :lud: :belj: :rolleyes: :D :P
blazenka
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » čet stu 08, 2007 21:10 pm

...kaj mu nece bit zima vani ak je do sada bio unutar kuce?...preko noci je hladno sada i ne smiju tako naglo mjenjati temperaturu ak su bili u toplom a sad vani,ako nije nekako zasticen...pazi na to,moze se razboljeti,nisu za njih dobre nagle promjene temperatura. :wink:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la mylove » pet stu 09, 2007 19:43 pm

cula sam za puno slucajeva gdje ih je stresla struja :sad: imam neke po sobi koji su mu kao izlozeni na pladnju ali cini se ko da mu ti nisu privlacni (dok jednog dana necu moci upaliti komp ). ali zato onaj u dnevnoj sobi iza trosjeda mu neda mira. al uz moj veliki trud tv jos radi. nije izdrzao jedino punjac.ali mislim da mu stvarno nije mogao odoljeti. bas je visio i izazivao ga a ja sam se spremala za van i nisam obracala paznju...
mylove
Kunić
Kunić

PostPostao/la fleshettes » pet stu 09, 2007 23:37 pm

blazenka je napisao/la::mad: odselila sam ga iz kuce u dvoriste,dok ne smislim neko rjesenje dobro mu je tamo.a ne moze nista zapaliti.to divno ,slatko,malo cupavo :dragonn-ccc-e: ,zasto ne grize stol,zid,bilo kaj...pustila bi ja njega da hoda po dvoristu,al ne znam kaj budu peseki rekli na njega,ne znam kak je brz.macka pobjegne na drvo.nisu oni zlocesti,al kad vide nekej malo cupavo,moraju ga bar malo najuriti. :lud: :belj: :rolleyes: :D :P

O_O van? sad po zimi? a do sad je samo u kući bio? :omg:
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zekica_poopy » sub stu 10, 2007 8:41 am

ajde blazenka radje sklonite prvo kabele i njega u gajbu dok ne smislite sta cete, nije dobro da je na skoro 0 supnjeva pa onda odjednom u stan na 25. prevelik sok! ako je do sad bio na toplome onda sigurno nije ni krzno razvio.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » ned stu 11, 2007 10:20 am

da se pohvalim!!!

jucer sam cijeli dan sama pomicala ogromne masivne ormare s jednog kraja sobe na drugi, uspjela sam prekriti cijeli zid sa kabelima, imam jos samo 2 zarisne tocke koje su vjesto zakamuflirane i podignute!!!

kucam sad u sve moguce ne samo u drvo da ce nam sada ici kako spada!

(al sam bome morala zamotat izolirkom miljon kabela)

sad su muceki stalno pusteni, samo se nadam da nece niti jedan krenut unistavat pokucstvo dok mene nema :blink:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Ledolina » pon stu 12, 2007 16:27 pm

Ajme ljudi skoro smo zeke i ja postali beskucnici jucer.

Nime, jedna guza se zavukla iz tv-a ( gdje sam smatrala da je nedostupno zekanima :gglavaa: ), i pogrizla ni manje ni vise nego 11 kablova!

Svaki je morala probati po malo! :bravo:

Havala Bogu guzi nije bilo nista, ali nastradao je kabel od linije, zvucnika, dvd-a, tv-a, antene.. plus onih nekoliko punjaca za mob (citaj 4), kabel od telefona, faxa...

Dragi je dobio slom zivaca i izbacio i mene i guze u drugu sobu i zaprijetio da mi daje rok od 2 tjedna i da zeke moram udomiti! :ohhh:

Nakon 2 sata raspravljanja i fajta zakljucak je bio- ak idu zeke idem i ja :mad:

Tako da ipak i oni i ja ostajemo ali su misevi mali prebaceni iz dnevnog u drugu sobu- sto je pozitivno- sad imaju cijelu sobu samo za sebe koju sam jucer cijelo popodne sredivala i osiguravala tako da sad mogu biti stalno pusteni i po danu i po noci (barem dok i nju ne renoviramo).

:bananaparty:

Sad smo zeke i ja happy ali dragom jos ne smijemo na oci :nenene:
Zadnja izmjena: Ledolina; pon stu 12, 2007 16:35 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la tarra » pon stu 12, 2007 16:31 pm

Luđaci mali ;D ;D ;D
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » pon stu 12, 2007 18:05 pm

hihihihihihihii, a kuzim ti dragog, ja sam isto imala slom svaki put kad bi vidjela sto uradise! i svaki put mislim ne, oni ne mogu do tamo. i dodjem s posla i mrak na oci...koliko sam ja sad kabela morala izolirat - jer bas ono kao sto kazes SVAKI je morala probat - SVAKI!

a imam 10cm kabelske gdje viri samo bakrena zica - izolacija NULA al jos uvijek radi pa se ne smijem buniti ;D

najbolje je tako da nemaju pristup sobi gdje je vecina tehnike :) ja nemam srece jer su moji u dnevnom gdje mi je ama bas sve jer mi je to i moja radna soba, i telvizor je tu i laptop i lampe podne...

al sta, uspjela sam sada bas sve sakriti i sto mi se desi - oglodani stokovi ;D pa mamicu im bezobraznu
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la salatica » pon stu 12, 2007 18:17 pm

muke po kablovima ;D

zato kablove treba osigurati prije nego ih pogrizu :P
mi smo to obavili u onih tjedan dana kad je došao Zorro, dok ga još nismo puštali da se šetucka slobodno

Ledolina i ja bi dobila slom živaca ;D
zamišljam kako je bilo tvom dragom kad je odjednom ostao i bez linije, zvučnika, dvd-a, tv-a.... ipak je riječ o muškom rodu :wink:
i nama je sve u dnevnoj sobi skupa sa zekanima, ali sve je osigurano
stolić od tv-a smo gotovo pa uništili jer smo rupe gdje idu uređaji ogradili pocinčanom žicom (veličina kockica 1 x 1 cm) :rolleyes:
salatica

PostPostao/la Ledolina » pon stu 12, 2007 21:51 pm

Ja sam mu u zaru svade rekla neka to gleda s pozitivne strane- barem zekici nije bilo nista - trebali ste vidjeti taj pogled! :bu!:

E da.. skuzila sam veceras da u ovoj sobi grizu stokove, i noge od stola- :hehe:

Sad sam ih obljepila debelom ljepljivom trakom- samo da dragi ne skuzi sta mu je sve nastradalo.
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la tina_sb21 » pon stu 12, 2007 23:42 pm

Baš su opičeni do boli......moj dragi se ljuti kada Zećić skoći na trosjed pa dođe do njega i popiški mu se u krilo i to svaki put samo njemu nikada meni.......ja se smijem ali on urliče :D ali ja mu kažem pa pogledaj te uši i te okice kako se možeš ljutiti na tako što on meni kaže ...vidila bi ti kada bi se svaki put popišla i to samo na tebe..... :D :D ;D ;D ;D ja sam bolja prema Zečiću pa prema tome ja se i i gram i hranim ga i čistim a on ništa........jednom riječju ZASLUŽIO JE :thumbup: :zlic: :jefra:
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PrethodnaSljedeća

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan