hej! evo Uško (Bubi po mojoj mami) je došao jutros kod mene i mogu reći da tako milo stvorenje još nisan nigdje upoznala. ima nevjerovatno dobar karakter! trebalo nam je samo pola sata da se opusti i onda je krenulo

valjda je 20 puta izašao i ušao u kućicu, valjda samo zato što može

svaki kutak je pronjuškao, pronašao je i 2 tunela, izvalio se jedno 5 puta do sad na leđa, za češkanje

malo je zaboravio gdje je wc pa kad sam ga odnijela na wc onda je u čudu, tužno jer je valjda mislio da je kriv nešto sjedio unutra i valjda bi sjedio tako poslušno tko zna do kad da ga nakon 15 min nisam izvadila. i sve je opet bilo ok

u tren se pretvorio u znatiželjnu hrpu krzna

sad se malo odmara na bokiću u tunelu pa lovim priliku da pišem malo.
ne znam je li veterinarka što komentirala njegove prednje nogice, ali strahovito su iskrivljene. on jedva hoda normalno! i tako je mršav, ali jede svako par minuta nešto. kao da ga nikad nisu puštali van iz kućice. a tako je drag! baš mi ga je žao... nadam se da će mu u karlovcu bit dobro jer zaslužuje to! zahvalan je za svaki tren maženja koji mu poklonite

i svaku glupost koju mu damo prihvati kao najbolju igračku na svijetu

i ne pada mu na pamet kablove gricnut. ja sam u čudu!
e sad, ako se netko pita zašto ne ostane kod nas, eh.. ja sam samo na praznicima ovdje. moji su jako rijetko doma i stalno bi bio sam, a stan je premal da ih bude dvoje. i ja imam alergiju na nešto vezano za zeke! ne mogu vjerovat! evo oči su mi jedva otvorene koliko su crvene i otečene, jedva dišem, nos curi... ne razumijem. na grinje znam da jesam, ali nisam na životinjsku dlaku. i naprosto mi nije jasno. jel itko čuo za nešto takvo? a ja bih htjela jednog zeku opet :( to su jednostavno predivne životinje