..pa se probajte dogovorit.. 
Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
..pa se probajte dogovorit.. 

ZeljacKA je napisao/la:ZeljacKA, hvala unaprijed za ponudu da kunić dođe kod vas. Trebamo samo pronaći nekoga tko iz Dalmacije ide u smjeru prema Zagrebu. Mi smo u Splitu, ali ćemo se lako dogovoriti za "sastanak" i u nekom mjestu oko Splita. Možda netko putuje kroz ovaj tjedan zbog Nove Godine ili sl. pa bi bilo dobro ako ima mogućnosti da nam se javi.
Probao sam stupiti u kontakt sa nekoliko osoba koji bi to mogle učiniti,no,nažalost
niti jedna nije spremna,pravdajući se razno raznim izgovorima,tako da ipak prepuštam Vama da probate organizirati prijevoz do Karlovca ili okolice,a gdje bi ja preuzeo daljnju brigu.Iz navedenog se da isčitati koliko nam znače te malene i nedužne životinjice,žalosno ali istinito....
Kažem,ako Vi uspijete nekako srediti taj prijevoz do Karlovca,molim Vas da me na vrijeme izvjestite porukom kako bi se dogovorili oko detalja,hvala unaprijed...
[/quote]
Jenostavno mi dođe da upalim auto pa da sam dođem po kunića.ali,mislim da bi to ipak bilo malo previše hazarderski ako se može riješiti na bezbolniji način.... 
čak sam premjestila svoj raspored sa nagibnog vlaka na noćni da može imat punu komociju i manje stresa.

Zlo je napisao/la:a s kim se trebam dogovoriti oko preuzimanja zekana u splitu? i jao presladak je

valjda je 20 puta izašao i ušao u kućicu, valjda samo zato što može
svaki kutak je pronjuškao, pronašao je i 2 tunela, izvalio se jedno 5 puta do sad na leđa, za češkanje
malo je zaboravio gdje je wc pa kad sam ga odnijela na wc onda je u čudu, tužno jer je valjda mislio da je kriv nešto sjedio unutra i valjda bi sjedio tako poslušno tko zna do kad da ga nakon 15 min nisam izvadila. i sve je opet bilo ok
u tren se pretvorio u znatiželjnu hrpu krzna
sad se malo odmara na bokiću u tunelu pa lovim priliku da pišem malo.
i svaku glupost koju mu damo prihvati kao najbolju igračku na svijetu
i ne pada mu na pamet kablove gricnut. ja sam u čudu!
njofra je napisao/la:Zlo je napisao/la:a s kim se trebam dogovoriti oko preuzimanja zekana u splitu? i jao presladak je
Evo sam ti poslala pm. Čujemo se kad god želiš za dogovor i potpuno ću se uklopiti u tvoj raspored oko preuzimanja kunića i svega.
Hvala puno!![]()
Riješeno i dogovoreno......... 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.