Postao/la Leonarda » ned ruj 02, 2012 10:00 am
Primjetila sam jučer da je zeki ispao donji (jedan zubić),neznam kako mu je ispao,ali više mislim da se odlomio/puknuo negdje jer ima malo ostatka od zubića.Možda mu je puknuo od toga kako je on prije puno jeo rogača,a rogač je dosta tvrd.Ali jako ga je volio papati.I bilo mi je čudno kada ga je prestao gristi,manje je vode pio,kuglica gotovo nije bilo ništa.Ali evo danas je bolje ima malo kuglica,ali manje nego što je prije ispuštao.Nisam ga još vodila kod veterinara,ali mislim.On normalno jede hranu i malo sijena,ali neznam hoće li se nešto pogoršati (kao ta infekcija o kojoj sam sada čitala).Njemu su gornji zubići u redu,ali taj jedan donji čini mi se kao da se malo iskrivio,neznam možda i nije ali čini mi se.Hoće li mu ovaj donji drugi ponovno narasti? Jer je ostala mala polovica njega,tako da praktički neznam treba li tu polovicu izvaditi kod veterinara da zubić normlano raste ili ne treba ništa raditi.Što se tiče ponašanja zeko je vesel,igra se i skače.Samo me zabrinjava taj zubić.Baš sam primjetila da se muči dok grize i sve,pa sam mu mislila izribati mrkvicu i jabuku zajedno i dati mu.
I love my bunny!

(\_/)
(='.'=)
(")_(")