Magnetika de la Jazz je napisao/la:Ne razumijem čemu to svađanje dovijeka i taj "nabrijani" stav
Daj budi malo konkretnija kad vec pisemo u tebi koja nije za to predvidena:)
Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Magnetika de la Jazz je napisao/la:Ne razumijem čemu to svađanje dovijeka i taj "nabrijani" stav

zekili je napisao/la:Magnetika de la Jazz je napisao/la:Ne razumijem čemu to svađanje dovijeka i taj "nabrijani" stav
Daj budi malo konkretnija kad vec pisemo u tebi koja nije za to predvidena:)

altan je napisao/la:markiza je napisao/la:zeko peko je napisao/la:Aj ne lupajte molim vas. Moja zecina debela po vrucini vise jede
Majstore otkud ti? Zar te nije pojela tvoja zmija? A sto se tice tvoje DEBELE ZECINE i tvog KERA oni su kao takvi, verovatno mnogo srecni sa tobom. Uzivajte
kako od kuda..pa on je tu cijelo vrijeme samo pod nickom mixazeko
mislila sam na ovog sto stavlja slike zmije itd.
markiza je napisao/la:Pod nickom zeko peko jemislila sam na ovog sto stavlja slike zmije itd.

altan je napisao/la:markiza je napisao/la:Pod nickom zeko peko jemislila sam na ovog sto stavlja slike zmije itd.
po stoti put mixazeko i zeko peko je jedna i te ista osoba
pa sta onda on radi i dalje na ovom forumu???

Stvarno ne mogu da shvatim ljude koji od neceg lepog hoce da naprave ruzno ili imaju zelju da pokvare nesto sto je lepo???
Ovaj forum je posvecen samo za lepo (ako izuzmemo najtuzniji deo foruma, ali to je nesto sto je neizbezno). Ali ovo ovako da dodje neko i da provocira i podvaljuje??? mislim stvarno, pa rekla sam ja lepo, onda, da njemu treba smiraj u dusi, nije on bas sasvim svoj 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.