zeko Simba je napisao/la:Pokušaj saznati Klio, ako joj nije dobro da je uzmeš da je udomimo
DAmogu bih, ali bila sam kod njih kada je sterilisana Mia od dHarmae. Prosto ti daju sture inform.i to je sve... Prosto u nacinu komunikacije nemas vise prostora da pitas jer osetis da prosto nemas sta kopati sta god rekli nece ti reci istinu vec ono sto oni misle da ce me umiriti. A nemam od koga drugog sta saznati o zecici osim od Marka, Vlada samo kaze da je on udomio, a Marko kroz salu prica da je dao drugu koji ga sada proklinje sto mu je uvalio agresivnu zecicu. Pitala sam da ako je problem moze se udomit negde drugo, on opet u sali, ma nije to tako strasno i prica se vrti u krug. Ne mozes nista sem da se posvadjas i opet nista...
Eto bile smo nas tri sa foruma tu i slusale... sta reci. Covek koji je uzasno bogat i problematican, koji moze sta hoce, samo mu se ne petlja sa nama eto izbeci ce to zbog Vlade, a ako opet se upetlja, njemu se nista ne moze...
Duga prica.
Uglavnom, ako se nesto sazna uzgred od Vlade ok, ali pitanjima i kopanjima istinu saznati od Marka necemo.
Makar je to dobro proslo sto vise nemaju zivotinja u prodavnici, sto su sklonili kaveze sa glodarima i sto ih vise nece drzati.