Beograd-udomljava se preslatka zebrasta devojcica

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Beograd-udomljava se preslatka zebrasta devojcica

PostPostao/la Mala Mica » sub sij 15, 2011 11:26 am

Nisam imala priliku da ga upoznam, na njegovu sreću!
Mala Mica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » sub sij 15, 2011 14:09 pm

Prvo je rekao da uzmem sve troje,onda kada sam dosla po njih - da jedan mora da ostane, a posle opet Vlada mi je rekao da nije problem da se i ta zebrasta uzme, da ce on srediti kod Marka.
Marka treba...uh,sve sto mi pada napamet blago je.
Inace, niko ga ne voli preterano, cak ni kolege, a u jednoj vet.apoteci srela sam mu skolsku drugaricu, necu da ogovaram ali me je podrzala u nameri da se on prijavi.
To ce biti sigurno, samo da se sastavim sa sobom i dodjem sebi jer se u zadnjih par meseci svasta desava u mom zivotu pa malo mi treba odmora od svega.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la fleshettes » sub ožu 05, 2011 2:32 am

Ja sam TEK SAD vidjela cijelu ovu priču :omg: Ako mi forum krivo ne pokazuje, zadnji post je iz 1. mjeseca. Što se desilo sa curicom?
R.I.P. Stevo i Milla, nadam se da ima puno maslačaka tamo.
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Klio » sub ožu 05, 2011 11:59 am

U tom Peth shopu vise ne drze nijednog glodara... Zeke su kako kazu udomljene, ako lazu onda mnogo lazu jer je doticni Marko opisivao kako ga sada prijatelj kune sto mu je dao tu zebrastu zekicu jer je jako agresivna, a bila je takva i dok je bila u shopu.
Ispoklanjali su i morske prasice a cak je Vlada dok je Marko bio na zimovanju prodao Markove degu-e zbog cega je ovaj poludeo. Dakle resili su se svih zivotinja osim ptica i ribica.
Bolje tako i po zivotinje ali i po njih jer se stvarno izdesavalo puno toga ruznog da mislim da je i Vladi postalo jasno da i same prodavacice kao i nas par koji ga cenimo, nismo mogli vise cutati zbog njega nego bi ih prijavili, pa eto, bar je cela ona drama vredela toga ako nista drugo.
Neznam kako je zekica, ne verujem nikome posle svega osim kada vidim rodjenim ocima, tako da znam samo da vise nije u prodavnici. Promenili su i raspored tako da je evidentno da ih vise nece ni biti, sigrno duze vreme.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la fleshettes » sub ožu 05, 2011 21:58 pm

Ajde barem nešto :/ Ako bilo što saznate o maloj, javite tu.
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Klio » ned ožu 06, 2011 0:15 am

fleshettes je napisao/la:Ajde barem nešto :/ Ako bilo što saznate o maloj, javite tu.

Ovo je sve sto se moglo saznati, da je data nekom prijatelju od vlasnika pet shopa i da je ovaj razocaran time sto je agresivna. E sada, pitanje je da li ce mi bilo sta vise istinito reci iz bojazni od moje reakcije i pisanja po forumu, jer znaju za to.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la fleshettes » ned ožu 06, 2011 0:24 am

Ne želim uopće razmišljati o svemu što se curici sad potencijalno dešava :mellow:
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » ned ožu 06, 2011 12:03 pm

Pokušaj saznati Klio, ako joj nije dobro da je uzmeš da je udomimo
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Klio » ned ožu 06, 2011 12:58 pm

zeko Simba je napisao/la:Pokušaj saznati Klio, ako joj nije dobro da je uzmeš da je udomimo

DAmogu bih, ali bila sam kod njih kada je sterilisana Mia od dHarmae. Prosto ti daju sture inform.i to je sve... Prosto u nacinu komunikacije nemas vise prostora da pitas jer osetis da prosto nemas sta kopati sta god rekli nece ti reci istinu vec ono sto oni misle da ce me umiriti. A nemam od koga drugog sta saznati o zecici osim od Marka, Vlada samo kaze da je on udomio, a Marko kroz salu prica da je dao drugu koji ga sada proklinje sto mu je uvalio agresivnu zecicu. Pitala sam da ako je problem moze se udomit negde drugo, on opet u sali, ma nije to tako strasno i prica se vrti u krug. Ne mozes nista sem da se posvadjas i opet nista...
Eto bile smo nas tri sa foruma tu i slusale... sta reci. Covek koji je uzasno bogat i problematican, koji moze sta hoce, samo mu se ne petlja sa nama eto izbeci ce to zbog Vlade, a ako opet se upetlja, njemu se nista ne moze...
Duga prica.
Uglavnom, ako se nesto sazna uzgred od Vlade ok, ali pitanjima i kopanjima istinu saznati od Marka necemo.
Makar je to dobro proslo sto vise nemaju zivotinja u prodavnici, sto su sklonili kaveze sa glodarima i sto ih vise nece drzati.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan