Tražimo nov dom za našeg Bonu

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Tražimo nov dom za našeg Bonu

PostPostao/la altan » uto stu 12, 2013 1:50 am

Naprosto obozavam ovakve specijalce koji se dođu rijesit zivotinje i onda jos ocekuju da svi budemo oduševljeni..i naravno pametuju..Sta ga niste odmah poklonili kada ste ga dobili? Ili vratili onome tko vam ga je i dao? Al onda se ne bi mogli igrati mame i tate dok ne dode prava beba..zalosno..nadam se da ce zeko sada dobiti dom kakav svaka zivotinja i zasluzuje
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Bubica » uto stu 12, 2013 9:41 am

Ajmo pustit kritike, ionako smo se svi vec slozili da argument "beba" nije dovoljno jak.
Ovom zeki treba ozbiljan dom, pa je i bolje da se udomi, nego da raspravljamo o razlozima.
Ne znam koliko vremena ima dok beba ne dodje, nadam se samo da ce maleni na vrijeme naci novi dom...
Bubica
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la spaceman » uto stu 12, 2013 11:04 am

Koliko vidim ima puno oglasa gdje ljudi traže novi dom zekanima...al neki niti ne navedu razlog..i naravno dobivaju pozitivne odgovore...ispada da je bolje da nisam naveo razloge.

I dok žena ima strogo mirovanje sigurno nemože hodat usisavaćem i čistit svaku dlakicu...al ok kao što piše dosta o razlozima...totalno nebitno.

@altan
samo ću reć da naš zeko sada ima dom kakav zaslužuje svaki zeko!!!!! al čitajući tvoje komentare čisto sumnjam da si ti taj koji se znaš brinut o ljubimcima....i da nadam se da će zeko naći dom kakav zaslužuje.. barem takav kakav sada ima!
:zeko1:
spaceman
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » uto stu 12, 2013 22:06 pm

DOSTA s vrijeđanjem

spaceman molim slike kunića
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » uto sij 07, 2014 13:42 pm

Da li je zeko udomljen?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la musemarina » sri ožu 05, 2014 10:32 am

Jao boze!!! Pa zar niste vec do sada ukapirali?
Koliko ste primera imali sa ovakvim slucajevima. Oni dodju stave oglas i onda vi pokusate da ih prevaspitate sa vasim komentarima i oni onda nestanu. Nista niste postigli, samo ste odmogli nekom malom zeki.
Znate i sami da nisu svi ljudi kao vi i ja i da ih ima oko 80% svuda u svet koji su ograniceni, sebicni i zli.
Ja se svaki dan srecem sa takvima koji me kritikuju i savetuju da se oslobodim mojih zivotinja zbog bebe. Moja mama je jedna od takvih i ona cak i ne dolazi kod nas u kucu da vidi unuka zato sto imam 3 kuce i do skoro 4 kunica (jedan je jadnicko uginuo). Moj rodjeni brat je isto jedan od takvih. Ma skoro svi oko nas.
Oni svi gledaju na zivotinje kao da su predmeti. A mi ih gledamo kao clanovima porodice.
Ja sad imam drugu taktiku. Kad neko pocne da me savetuje dobornamerno ja samo govorim da je u pravu i na drugo uvo mi izadje. Njega sam sa tim otkacila, a ja sam nastavila da zivim isto.

Htela sam da kazem sa svim ovim, da i vi treba da promenite taktiku. Mislite samo na tog malog mucenika koji treba da ide u drugi dom i pokusajte da mu ga nadjete. A takve ljude ne osudjujte, vec saradjujte sa njima i lazite ih da ih razumete, samo da bi izvukli kunica iz njihovih ruku. Jer takvi ljudi su poremeceni i ako ih vi oterate, oni mozda odu i izbace kunica na ulicu ili nesto slicno.

Ja sam jednu devojcicu usvojila koju je dete odvelo u zoo vrt i tamo su je stavili sa gomilom ostalih kunica medju kojima je bilo i muzjaka. ne znam da li se kotila, ali znam da su je izvukli ovi iz organizacije za zastitu zivotinja i ja sam je uzela sterilisanu.
A i sami znate koliko ima izbacenih na ulicu kunica.

Molim vas i to vas puno molim, da mislite na te nezasticene zivotinje i budete mudriji. Poenta je njima pomoci, a kad im nadjete novi dom i kad predju tamo onda treba iskritikovati te degenerike koji su ga se oslobodili.

Verovatno ce neko od njih ovo i procitati, ali eto sta cu. :zeko5:
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la markiza » čet ožu 06, 2014 18:50 pm

musemarina imas LIKE od mene :wink: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la musemarina » čet ožu 06, 2014 19:31 pm

E pa hvala! :zeko3:
Bas me zanima da li se jos nekome svidja moj predlog, ali samo si se ti javila.
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la teja287 » pet ožu 07, 2014 17:54 pm

musemarina je napisao/la:Jao boze!!! Pa zar niste vec do sada ukapirali?
Koliko ste primera imali sa ovakvim slucajevima. Oni dodju stave oglas i onda vi pokusate da ih prevaspitate sa vasim komentarima i oni onda nestanu. Nista niste postigli, samo ste odmogli nekom malom zeki.
Znate i sami da nisu svi ljudi kao vi i ja i da ih ima oko 80% svuda u svet koji su ograniceni, sebicni i zli.
Ja se svaki dan srecem sa takvima koji me kritikuju i savetuju da se oslobodim mojih zivotinja zbog bebe. Moja mama je jedna od takvih i ona cak i ne dolazi kod nas u kucu da vidi unuka zato sto imam 3 kuce i do skoro 4 kunica (jedan je jadnicko uginuo). Moj rodjeni brat je isto jedan od takvih. Ma skoro svi oko nas.
Oni svi gledaju na zivotinje kao da su predmeti. A mi ih gledamo kao clanovima porodice.
Ja sad imam drugu taktiku. Kad neko pocne da me savetuje dobornamerno ja samo govorim da je u pravu i na drugo uvo mi izadje. Njega sam sa tim otkacila, a ja sam nastavila da zivim isto.

Htela sam da kazem sa svim ovim, da i vi treba da promenite taktiku. Mislite samo na tog malog mucenika koji treba da ide u drugi dom i pokusajte da mu ga nadjete. A takve ljude ne osudjujte, vec saradjujte sa njima i lazite ih da ih razumete, samo da bi izvukli kunica iz njihovih ruku. Jer takvi ljudi su poremeceni i ako ih vi oterate, oni mozda odu i izbace kunica na ulicu ili nesto slicno.

Ja sam jednu devojcicu usvojila koju je dete odvelo u zoo vrt i tamo su je stavili sa gomilom ostalih kunica medju kojima je bilo i muzjaka. ne znam da li se kotila, ali znam da su je izvukli ovi iz organizacije za zastitu zivotinja i ja sam je uzela sterilisanu.
A i sami znate koliko ima izbacenih na ulicu kunica.

Molim vas i to vas puno molim, da mislite na te nezasticene zivotinje i budete mudriji. Poenta je njima pomoci, a kad im nadjete novi dom i kad predju tamo onda treba iskritikovati te degenerike koji su ga se oslobodili.

Verovatno ce neko od njih ovo i procitati, ali eto sta cu. :zeko5:

Like, like, like. Potpisujem sve sto si napisala. :zeko8:
Vlasnica ovnolikog patuljastog kunica imena Bobi i Westyja Lui
teja287
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan