Moderator/ica: Lady Stardust
musemarina je napisao/la:Jao boze!!! Pa zar niste vec do sada ukapirali?
Koliko ste primera imali sa ovakvim slucajevima. Oni dodju stave oglas i onda vi pokusate da ih prevaspitate sa vasim komentarima i oni onda nestanu. Nista niste postigli, samo ste odmogli nekom malom zeki.
Znate i sami da nisu svi ljudi kao vi i ja i da ih ima oko 80% svuda u svet koji su ograniceni, sebicni i zli.
Ja se svaki dan srecem sa takvima koji me kritikuju i savetuju da se oslobodim mojih zivotinja zbog bebe. Moja mama je jedna od takvih i ona cak i ne dolazi kod nas u kucu da vidi unuka zato sto imam 3 kuce i do skoro 4 kunica (jedan je jadnicko uginuo). Moj rodjeni brat je isto jedan od takvih. Ma skoro svi oko nas.
Oni svi gledaju na zivotinje kao da su predmeti. A mi ih gledamo kao clanovima porodice.
Ja sad imam drugu taktiku. Kad neko pocne da me savetuje dobornamerno ja samo govorim da je u pravu i na drugo uvo mi izadje. Njega sam sa tim otkacila, a ja sam nastavila da zivim isto.
Htela sam da kazem sa svim ovim, da i vi treba da promenite taktiku. Mislite samo na tog malog mucenika koji treba da ide u drugi dom i pokusajte da mu ga nadjete. A takve ljude ne osudjujte, vec saradjujte sa njima i lazite ih da ih razumete, samo da bi izvukli kunica iz njihovih ruku. Jer takvi ljudi su poremeceni i ako ih vi oterate, oni mozda odu i izbace kunica na ulicu ili nesto slicno.
Ja sam jednu devojcicu usvojila koju je dete odvelo u zoo vrt i tamo su je stavili sa gomilom ostalih kunica medju kojima je bilo i muzjaka. ne znam da li se kotila, ali znam da su je izvukli ovi iz organizacije za zastitu zivotinja i ja sam je uzela sterilisanu.
A i sami znate koliko ima izbacenih na ulicu kunica.
Molim vas i to vas puno molim, da mislite na te nezasticene zivotinje i budete mudriji. Poenta je njima pomoci, a kad im nadjete novi dom i kad predju tamo onda treba iskritikovati te degenerike koji su ga se oslobodili.
Verovatno ce neko od njih ovo i procitati, ali eto sta cu.
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.