Moja frajerica u zadnje vrijeme baš ne jede sijeno, probala sam 3-4 vrste, sve do kojih sam uspjela doći! Prije je najživahnije jela Witte Molen nature select i to naručujem iz ZG jer ga u Sisku ovaj jedan jedini pet shop nema! Međutim, u zadnje vrijeme baš ga neće... tu i tamo gricka ona, ali to mi se čini malo! Kuglice su i dalje super! Navečer dobije zdjelicu Cunija: Re-balance, Crispy ili Complete, to jede bez problema. Nije baš ljubiteljica ni svježeg, obožava radič, koromač, jabuku i bananu. Uglavnom radič i koromač gricka preko dana, dobije komdić bananice ili jabukice, ali nije baš oduševljena ničim novim! Mrkvu, celer, peršin neće ni pomirisati! Tu i tamo dobije nekoliko brusnica... e, za to bi se prodala!!!

Redovno je važem i težina je, mislim, ok ( na zadnjem vaganju s 8 mjeseci je imala 1920 grama). Znam da sada moram paziti da se ne deblja i brine me što joj sijeno baš ne ide... Ponekad je i hranimo mi da bar kroz igru pojede malo više! Imam mogućnosti tu po selima oko nabaviti domaće sijeno (gdje nema prometnica, Rafinerije i sl), pa molim pomoć jer se apsolutno ne kužim u to! Koliko sam shvatila, bilo bi dobro da je zadnji otkos (otava) i postoji li možda nešto što u sijenu ne bi smjelo biti da joj ne naškodi? Hvala unaprijed!