Od nedavno sam i ja poceo da drzim zeceve i kunice. Nesto sam kupio , a nesto dobio . Imam : Belog zeca , zecicu , jednu kunicu crnu , oko 5 meseci stara , i jednu malu kunicu , i kunica Lavlja glava

videcu da izbacim slike . E sad oni imaju prostor jedan , betonirano , stavlja se slama , imaju hranu svu , vodu i sve . Ima ih 5 i svi su zajedno u prostorijici .... negde velicine 2x3,5 . Zanima me da li smeju da budu tako spojeni , zbog parenja , i da li treba da odvojim nekom pregradom muske od zenskih . Samo tu je vec problem jer ce mi onda biti zekan i kunic (Lavlja glava) , a ovamo zecica , i 2 kunice .... da li ce to biti problem ? i da li po parenju treba odmah da odvojim zecicu u kotilicu , i kako da znam kada je skotna ? Znam da treba nesto opipati , ali ne znam sta . Inace ih gajim iskljucivo zbog sebe i iz zadovoljsta , jer oni se retko prodaju , a zao mi je da ih koljem

Hvala u napred za odgovore i izvinite ne dosadjivanju

Eto to su sva moja pitanja , ako mi moze neko pomoci

znaci 3 zenske 2 muska ( zecica prava , kunica jedna oko 5 meseci , i jedna mala oko 2 meseca ; i 1 pravi zece , i jedan kunic Lavlja glava)

hvala