ti najbolje znaš je li. i koliko treba da ga zagriješ

kad smo već kod radijatora stavi posudicu s vodom na njega, radi vlažnosti zraka (ukoliko već nisi)

nadam se da će zeko biti dobro. tj da mu nije ništa. šaljem mu bezbroj

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
nani je napisao/la:Ok,sad sam vec poprilicno uplasena i naravno da mora bit vecer da ne mogu otici veterinaru ili ga bar nazvat.
Nani je predvecer postao potpuno cudan.Kad sam dosla doma uopce me nije pozdravio,nastavio je lezat u kavezu.Kad sam ga otvorila nije uopce reagirao na mazenje niti je htio van.Maknula sam ga jer sam cistila gajbu i ostao je lezat pod krevetom sve dok ga nisam izvukla van.I onda je odmah opet legao,sav se sklupcao i tako kunja.I nije htio veceru,sto je alarmantno jer ju otkad je kod mene(skoro 2g) nikad nije odbio i hrana mu je centar svijeta.
Nece nista jest,ni ono sto mu je inace najdraze.Gdje ga stavimo tamo ostane.
Nikad nije bio takav,uvijek navecer trckara i ovo mi ne sluti na dobro.
Jucer smo ga uhvatili kako jede macje brikete,ne znam koliko je pojeo prije nego smo ga maknuli,jel moze bit od toga?U zadnje je vrijeme jako prozdrljiv i jede sve sto vidi,pa cak i meso od psa i macaka,uzas,stalno sve micemo od njega.I jucer je dobio one Verminex kapi protiv buha,točno onoliko koliko pise i vec ih je prije dobivao,tako da sumnjam da je to.
Cijelog sam ga pregledala,nema nikakvih vanjskih simptoma ili ih bar ja ne vidim.
Help!
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.