Vrste transportera

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Vrste transportera

PostPostao/la mala_zečica » sub kol 13, 2011 9:25 am

ja imam ruksak, osvojila sam ga tu na aukciji. meni je super je je mekan sa svih strana i nema šanse da se zeki neš desi (jedino ako nešto ne padne ili ne sjedne na njega.. ) mislim da sam cak negdje na njemu vidla etiketu za pranje u vešmašini.. prozracan je a ipak dovoljno zašticned da se zeko sojeca zašticeno..
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » sub kol 13, 2011 9:53 am

Mala_zecica jel dno takvih torbi i ruksaka kolko tolko potpora? mislim nije ono da stavis zeca unutra pa da od tezine dno onako propadne prema dole? nebih bas htjela da mora odrzavat ravnotezu unutra dok hodam....nisam nazalost uspjela jednu takvu torbu imat nikad u rukama pa neznam kakva je konstrukcija. ja se samo bojim da ce joj biti nelagodno...kak se tvoji zeci ponasaju kad su unutra,najnormalnije? doduse moja nikad nije normalna u transporteru jer zna da nekud ide i onda je to nervoza nevidjena. Uzela bih ovu torbu za pse pa ce dno valjda imat razumjevanja za moju zecicu od skoro 3 kile :rolleyes: :zeko5:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » sub kol 13, 2011 10:30 am

vidjela sam da ljudi imaju takve kad dođu u Bubu (nagledala sam se Bube za cijeli život), djeluju ok, imaju dolje nešto tvrdo ugrađeno u dno tako da je stabilno. Inače ja sam Cofleka morala nosit u maloj putnoj torbi (onoj običnoj :wub: ) kad je išao skupa s Lolom jer je transporter mali, a i još nije bio kastriran. Ugradila sam dolje isto neki tvrdi karton ispod dna od torbe i gore ostavila otvoreno, tako da je dobro prošlo sve.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la mala_zečica » sub kol 13, 2011 14:09 pm

moje je dno dosta tvrdo, cini mi se da unutar te tkanine ima nekakav kartoncic. sura je više uživala u njemu nego u onom plasticnom.. a i ostatak ekipe je puno opuštenije ulazio i izlazio u taj platneni dok je bio na hodniku dok se onog plasticnog užasavaju...
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » sub kol 13, 2011 20:39 pm

Thanks curke,sada sam malo mirnija kad se cuje iz prve ruke pa smo ga narucili :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la donattello » ned kol 21, 2011 23:39 pm

http://www.pet-centar.hr/BinaryLibrary/ ... 00_300.jpg

Evo ovaj imamo mi :)

Veoma je praktičan,samo što nedostaju neki "ključiči" kojim se spoji donji i gornji dio (transporter je od frendice,ona mi ga je dala jer joj netreba.),i nema vrata,ali kupiti ćemo dodatke pa će biti super ;)
♥ Falit ces mi mala ludo :( Donattello ♥♥
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Leonarda » čet kol 25, 2011 18:42 pm

Ja se mislim za kupiti transporter za svog kunia...onda,što preporučavate,one za mačke ili one male plastične za zečeve...i preporučava li se za uzeti transporter,jeli to baš potrebno??
I love my bunny! :)
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Leonarda
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » čet kol 25, 2011 18:55 pm

A u cemu ces ga vodit veterinaru naprimjer? za macke svakako,taj za kunice je premali,svi ovdje imaju ovaj veci za macke.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la bibika » čet lis 27, 2011 23:58 pm

:nowink: dok nisam imala transporter, zecove sam nosila vet u najmanjem kavezu koji sam imala. (doduše, mi se vozimo u autu). Osobno mislim da nije neophodno kupovati stvari, jer i improvizacije sasvim dobro služe svrsi. Treba samo voditi računa da je životinjici maxi moguće ugodno i i maxi moguće sigurno. Kao i kod ljudi - ako imaš novaca imaš višu kvalitetu života, jer si možeš priuštiti ljepše, skuplje, bolje, ovisno što želiš. Meni osobno, dobre improvizacije su uvijek simpatičnije. :P
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan