Pad Dlake

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: Pad Dlake

PostPostao/la altan » sri vel 27, 2013 16:55 pm

Lori7 je napisao/la:
altan je napisao/la:
Lori7 je napisao/la: altane sorry ali primjetila sam da si ti osoba koja uvijek paničari i ne pretjerujem, al dobro nije ni sad važno :zmirko:

bas lijepo sto si ti primjetila nakon 3 minute bivanja na forumu :rolleyes:

Pa inace kod nekih drugih postova; sjecam se kad si onu ne sjecam se imena napala sto se cekalo za :blink: veterinara, a zeko je uginuo, sto je onda vrhedilo jos dodatno deprimirati vlasnicu

Znas sta, daj mi se skini sa slucaja..7 godina vec citam razne ispaljotine i svejedno pokusavam pomoc ljudima..tko si ti da nakon kaj si ovoliko na forumu da meni ides govorit kako sam trebala reagirat? jel ti uopce znas koliko sam se nagledala slucajeva gdje se mi svi trgamo spasit zeku, a vlasnika boli neka stvar ili je "jako pametan" pa ne poslusa? jel ti uopce znas sta se dogadalo u slucaju koji tu navodis? jel znas kako je kada znas da ce kunic uginuti, a ne mozes nista jer vlasnik ne zeli poslusat savjet? ne moras mi odgovarat jer znam da nemas pojma..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lori7 » sri vel 27, 2013 17:57 pm

altane, nije pravi čas za svađu pogotovo ne na zdravstvenim raspravama, znam da si puno iskusnija od mene ali ono kad si onoj curi rekla da se nadaš da više nikad neće imati kunića mi je zapelo pod oko, bez obzira što znam kolko ti toga više znaš od mene, svaka čast, ali jako burno reagiraš :zmirko:
ako imaš još kakvih ''pametnih'' rađe se javi na privatnu poruku
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Lilo » sri vel 27, 2013 21:12 pm

nevidim slike...
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la Lori7 » sri vel 27, 2013 21:25 pm

Lilo je napisao/la:nevidim slike...

možeš vidjeti slike kad označiš link i desni klik miša -> go to http//imageshack...
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la dHarma » čet vel 28, 2013 0:26 am

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lilo » čet vel 28, 2013 20:16 pm

da,ovo nije linjanje!Ove bebe imaju kožni sugarac koji napada dlaku leda najčešće!Tako male bebe nemogu se tako olinjati,ne u toj dobi!Savjetujem ...pošpricati bebe otopinom SEBACIL-prema uputi ili staviti ampulu -neznam može li nabaviti,za mačiće-Advantage!
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la morrisonix » sub ožu 02, 2013 21:55 pm

Zeke su isto kao i na pocetak..
Sulfamidin mi pomogna samo na 3 od niv i sega se dobro so stomakot no kaj drugite e mn zafatena kokcidioza i mislim deka nema spas za niv :(
Malku mi e cudno sto se veseli,zivi,rastrcani :/ grev e da gi gledam takvi a sum bespomosen sega za sega
So krznoto e isto, moze i poloso od sto bese.
Mi ostanuva da probam uste so SEBACIL (ako ima kaj nas,zosto mn tesko mozem da stignem do lek)

Fala uste ednas za sovetite

Morrisonix
Možeš molim te poslati slike na mail enikolac@yahoo.com da vidimo što je s dlakom? Kako su one sada? Koliko ih imaš? Da li su ove oboljele odvojene od ostalih?

Da nadopolnam uste za ova deka imam vkupno 6 zarazeni i normalno se odvoeni od drugite za da ne dojde do poloso
morrisonix
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan