kad tvom zekanu dođe curica, biti će pun emocija i ponašati će se živahno kao beba
kad jednom prođe sprijateljavanje i privikavanje, do neke mjere će se stvari vratiti u svoju kolotečinu
moji sada znaju cijelo popodne prespavati, a da se s mjesta na mjesto ne presele, potreslo bi ih jedino stavljanje hrane u gajbicu

godine nose svoje....

a astronaut... ako ranica nakon 3 tjedna od zahvata nije zarasla - tu nešto nije u redu...
vjerojatno mu se i ponešto raštimalo od antibiotika jer oni čine svoje...
nije li navikao na transport i posjete veterinaru, i to može utjecati na ponašanje
kugličarenje je vjerojatno samo znak - ovo je moje, moje, moje....
a nije za odbaciti niti vrijeme kad je izvedena kastracija, u odnosu na rad hormona
ako je došlo do prekida ciklusa, dobiva sasvim drugačiju informaciju i to može biti zbunjujuće za njega
kavez obično razvaljuju kako bi dali na znanje da nečime nisu osobito oduševljeni
moji tada nahitavaju zubima keramičke zdjelice za hranu (kako ih samo dignu?), ako je sjenalica prazna i ne reagiram odmah - grizu je dok im ne napunim, a za miran odlazak na spavanje - dobiju ballegary i punu sjenalicu
mislim da je još prerano govoriti o promjeni ponašanja uslijed kastracije, a možda bi jedna curica popravila stvar?