Gori

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Gori

PostPostao/la MissKiky » sri lip 02, 2010 17:23 pm

Jedan mali mješanac kojeg smo udomili nakon što mu je vlasnik preminuo. Užasno nas veseli iz dana u dan, ima puno, puno energije i konstantno skakuće okolo (ko mali zeko :zeko2: ). A najljepše mi je kad dođem doma i on me dočeka sa preeehappy facom i uvijek se želi maziti. Stvarno je postao dio naše obitelji jako brzo, ne znam što bi bez tog malog pseta. Uveseljava me iz dana u dan.

Ima oooogrooomno dvorište na kojem voli istraživati, skakutati, tražiti nove stvari (pa čak i izlaz iz dvorišta, heh). Stvarno mi je prirastao srcu. Predivna i vjerna životinja. Volim ga užasno puno i ne znam što bi bez njega. :zeko3:

Inače, imali smo prije njega psa (kakvkaskog ovčara) po imenu Dingo. On je bio samnom otkad sam znala za sebe - predivan pas, vjeran, velik, snažan, hrabar... Sve odlike pravog čuvara. Bio je sa nama 14 godina, ali onda je došlo njegovo vrijeme - ostario je i uginuo. Užasno mi ga je bilo gledati onako starog i nemoćnog. I kad smo napokon skupili dovoljno snage da pozovemo veterinare da ga uspavaju - on je dan poslije otišao. Užasno mi je teško i sad dok ovo pišem, jer on je stvarno bio predivno stvorenje - prepuno ljubavi i vjernosti. Obožavala sam ga. Još mi i dan danas zna zafaliti (makar su već prošle godine otkad nas je napustio). I znam da niti jedan pas neće biti kao on i sjetim ga se uvijek sa osmijehom na licu. Sigurna sam da je sada na boljem mjestu... Makar mu ni sa nama nije bilo loše (bar se nadam)...

No, dosta o tužnim temama - evo dvije slikice Gorija kad je tek došao kod nas. Bio je maleno i izgubljeno pseto :zeko2: , sada je nešto veći. U samo par mjeseci je uspio dobiti čak 5kg. :zeko7: (vjerojatno zbog kastracije, a i zato jer je sve veći i veći).

slika

slika

A ovako nekako je izgledao Dingo (sa tamnijom dlakom) - stvarno preprepredivan pas :zeko4:

slika
<3 Patrik <3
MissKiky
Zečić
Zečić

Re: Gori

PostPostao/la Antonjet » sri lip 02, 2010 23:29 pm

Gori je divan.. . :zeko3:
A bome je i Dingo bio prelijepi peso.. .
Sjećam se svog prvog pesa, zvala se Lara i bila je divna, balkanski gonić, i sjećam se točno dana kad je uginula... :sad:
Znam da je teško, ali sjeti se svih divnih trenutaka koje si provela s njime, meni to uvijek izmami osmjeh na lice i neku toplinu oko srca...
Sigurna sam da je Dingo sad na boljem mjestu... :wink:
Antonjet
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan