Naime ja jako volim svoje zvjeri i zbilja ucinila sam sve da nisu usamljeni i da imaju jedno drugo i da nisu ograniceni prostorom. Slobodni su 24 sata i imaju na raspolaganju jako puno prostora...
medjutim oni svako toliko naprave neku stetu, mislim jasno je meni da je to njima u prirodi ali ja ne znam sto da radim. Mene po cijele dane nema doma, sestre isto...i oni su sami i nema ih tko nadzirat...to rezultira time da ja skuzim stetu kad je vec daleko dogurala...
svi su stokovi oglodani, tepihe vise nemam, one koji su ostali izgledaju strasno. imam vecinom parket (na njihovu zalost) jer ne mogu staviti nista da oni to ne shvate kao nesto sto treba ocerupat i pojest...
nacet mi je i namjestaj - bolna tocka, jer nije jeftin a nije ni moj...probala sam to sa prekrivacima i dekama rijesiti, imam sada rupicaste deke, a sve to sto dodje po stotinjak kuna...ne mogu kupovat svaki mjesec nesto novo pa nemam ja tih para koliko oni to mogu unistiti :(
osim toga desi se da nepaznjom ostavim robu u dnevnom...ne moram ni govoriti sto se desi...
ja sam tako umorna od svega toga...a opet nemam izlaza...ja ne mogu biti vise doma i pruzit im zanimaciju, a nisam niti tajkun da stalno nabavljam nesto novo...
smrc...samo trazim koju rijec utjehe da ne poludim (malo prije me nazvala sestra da su unistili njenu novu majicu...koju sam ja ostavila da se jos malo posusi u dnevnom an fotelji...)