I ja sam to primjetila kod svog Malenog. Istinabog - nije previše kugličario po sobi (tepihu), ali je užasno puno po krevetu... Gdje god da je došao ispustio je par kuglica. Sada je prestao sa time, jedino se danas na podu olakšao, ali inače uvijek uđe u kavez i obavi to unutra... I ja bi ga voljela naučiti da barem piški u WC-u (jedna posebna posudica u kutu kaveza sa piljevinom), ne mora kugličariti tamo, jer mi nije teško skupljati kuglice, ali bi ga stvarno voljela naučiti da tamo obavlja nuždu tj. da tamo piški, a nemam nikakve ideje kako.
Za sada je dobar - piški samo u kavezu, ili bar nisam primjetila da je negdje drugdje piškio (jedino po krevetu), pa me zanima da li postoji neka metoda ili nešto da im se olakša tj. da ih se nauči na WC? I da, obavezno spava u WC-u. Možda zato što mu je u WC-u piljevina, a na dnu kaveza ručnik? I kao što sam rekla - stavih bijeli ručnik na dno kaveza kako bi mogla provjeriti mokraću, ali ako im taj ručnik smeta (nisam to primjetila) onda ću ga maknuti.
Stvarno bi vam bila zahvalna kad bi mi netko mogao odgovoriti na pitanja