Postao/la žutaš šapica » sri tra 17, 2013 15:29 pm
mene sad zanima nešto... gledam ja sad svu tu hranu koja se nudi... i sad, jesam ja u krivu ili u pravu- ima bolje, ima gore, ali, čisto da si malo savjest i dušu olakšam... kupujem ja njima suhu gotovu hranu, daleko od toga da ne, svaki dan dobiju oni šakicu svaki, to nam je ujutro, cijeli dan imaju sjeno, koje što ne pojedu - drugi dan biva u njihovim WC-ima, a oni dobijaju svježe... kroz dan dobiju nešto svježe travnato- zeleno- cvjetno da se počaste, i navečer dobiju ili mrkvicu, ili jabučicu komadić, i tak... znam im umjesto suhe hrane dati kolač koji im ispečem- osušim, recept sam tu našla, a navečer nekad dobiju suhu jabuku i bananu ako nemam svježe... e ali mene zanima ovaj dio o suhoj hrani... mislim da jedu dobro, mislim da pazim da im ne dojadi, ali što nije bolje da jedu običnu peletiranu hranu i da im mi sami dodajemo svašta pametno, nego ovo što kupujemo? Nekako gledam, ja neznam kako vaši, ali moji proberu iz tih mješavina, i uglavnom to pojedu, pelete i one poslastice okrugle, potamane rogač, mrkvicu i zelenje, a sve one razne sjemenke idu pticama, jer oni to ostavljaju... sad mene zanima, obzirom da ima svakakvih sastava i cijena tih hrana, što vi zecoimaoci mislite, jel ta hrana, osim što je elegantno otvorit i sipnuti, jel ta hrana ima išta vrijednije od načina na koji ja hranim svoje?ja naprimjer kupim gotovu hranu, koja se meni čini primamljiva, i mješam je s peletima, trudim se da imaju puuuno finog sjena, da svaki dan glocnu i friško, i fino...