Da ne otvaram novi topic, nastavit ću u ovom. Ionako je prepun Stevinih pizdarija, pa ovo neće odskakat.
Dakle, nakon svih drama sa zapišavanjem i kugličarenjem po stanu i nakon kastracije, premjestili smo mu wc u dnevnu sobu i zagradili ulaz u kuhinju (nema vrata) s kutijama [koje tu i tamo preskoči samo kako bi ostavio par lokvica po kutevima

]. Stan je napokon ujutro prestao ličiti na minsko polje
E sad, da mi ne bi Slučajno mogli biti sretni, Stevo je smislio nešto novo. Bez i najmanjeg očitog razloga, počeo se panično bojati mog dečka (koji se npr. za njega 2 mjeseca potpuno sam brinuo i bio blizak sa Stevom kao i ja). Na sam zvuk njegovih koraka, Stevo bezglavo otrči na drugi kraj sobe. Na pokušaj nekih drugih radnji, ovaj se pretvara u brzog gonzalesa i zabija se u namještaj, zidove trčeći po stanu.
Mislili smo da je možda ljubomoran na dečka, jer želi svu moju pažnju usmjerenu samo na sebe. Ali nam je čudno što je to tako odjednom počelo, tako da razmatramo i ostale uzroke. [Da napomenem, kad smo vani u šetnji, sve to instantno nestaje i Stevo normalno daje dečku da ga mazi, nosi, drži mu povodac..]
ALI TO NIJE SVE!
(Ako nazovete odmah...)Zadnja dva dana mladi gospodin Piša Po Meni! Prvi put se samo popišao na kauč na mjesto na kojem ja sjedim. Maloprije je skočio kraj mene na kauč, pa pokušao zagnjuriti glavu u moj čaj na stoliću, nakon čega sam ga odmaknula. 5 sekundi nakon, ON PIŠA PO MOJOJ NOZI.
Sad je u kazni u kavezu. Malo gricka sijeno, malo vegetira. Super mu je kazna.
Ne razumijem i Molim Vas pomozite mi

Je li opsesivno ljubomoran? Razmažen? Bolesno željan pažnje? Što?
(I ne, ne posvećujem mu premalo vremena. Provodi bar 2 sata dnevno u mom krilu, stalno je mažen i pažen..)
I ima li još koji zec a da mu je dijagnosticirana shizofrenija? Možda bi pravilna terapija riješila probleme.