eto mogu reći da je Maza popdne jurila, trčala, igrala lovice za Čoksom kao inače

bacila se na sijeno, papala je suhu hranu i nadoknadile grožđice koje je propustila

prije sam joj na špricu davala smiksanu jabuku pa je pola prošlo po bradici, pola liznula, a pola štrcnulo po meni, uglavnom sada je sa zadovoljstvom pojela krišku jabuke

sada je još papala sijeno i legla ali vjerojatno je već i umorna... uglavnom nadam se da će se probava sasvim unormalit, jer smo danas dobili mirisno svježe sijeno, a par dana smo bili bez nejga jer ga djed i baka još nisu bili posušili pa ju je možda i to omelo. Samo da ju ne ureknem

a inače što se tiše terapije jedva sam joj bila dala malo maltice, sok od kompota ananasa je išlo kao i smiksana jabuka, a radikolan sam krenula davat, pa sam ju još išla za svaki slučaj pogledat, već sam se spremila na najgore i ugledala Mazu u jurnjavi

tako da drugu terapiju ni nije dobila. Možda je i ona malo odglumila, tako je jednom nekako vukla nogicu, mislili smo da je povrijeđena i jako se zabrinuli, da bi za dva sata radila maratonske krugove

glumica moja mala
.gif)