zeka traži nove vlasnike-Novi Sad

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

zeka traži nove vlasnike-Novi Sad

PostPostao/la Marta » uto vel 14, 2012 15:31 pm

zeka Srećko je star oko 5 meseci, zdrav je i jako umiljat. Zbog neizlečive ljudske gluposti vraćen je u pet shop, vlasnici radnje je glupo da dva puta proda istog zeku tako da ga poklanja. ja sam ga videla u radnji pre dve nedelje, danas sam otišla da proverim ali na žalost još uvek je tamo :(
ovo je zekan
slika
slika

adresa je PUPPY SHOP

Novi Sad, Cara Dušana 34

Telefon:065 / 36-50-695
Marta
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: zeka traži nove vlasnike-Novi Sad

PostPostao/la ars » uto vel 14, 2012 17:26 pm

joj prekrasan je! :srce:
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Jatza » uto vel 14, 2012 18:41 pm

Jaoooo, predivan je!
Planiram svojoj zekici nabaviti prijatelja, ali mi smo u Zg... Da je bar malo bliže, odmah bi ga uzela! :sad:
slika + slika = slika
Jatza
Zečić
Zečić

PostPostao/la ars » uto vel 14, 2012 20:11 pm

Možda bi se nešto dalo izorganizirati? Stizali su zeke iz Beograda u Zagreb :) Možda netko putuje?
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la musemarina » uto vel 14, 2012 20:15 pm

Je'l zeka jos u pet shopu?
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Marta » uto vel 14, 2012 20:17 pm

ja sam bila danas po podne i bio je tamo. pozovi na mob pa proveri .
ako neko ozbiljno planira da ga udomi, ja sam vrlo raspoložena da pomognem. mališa je jaaako drag :zeko2:
Marta
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » uto vel 14, 2012 20:45 pm

Marta je napisao/la:ja sam bila danas po podne i bio je tamo. pozovi na mob pa proveri .
ako neko ozbiljno planira da ga udomi, ja sam vrlo raspoložena da pomognem. mališa je jaaako drag :zeko2:

Marta, imam prijateljicu u Cg cija zekica je na kalendaru od Udruge. Ona trazi muzjaka i zelela je jednog sto lici na Bjanku, i jedan takav za udomljavanje mi je izmakao preko FB, onda joj se svideo ovaj lepotan koji je bio kod Ledy i udomljen, kasno je videla. Veceras cu joj poslati ovo luce, pa ako joj se bude svidelo, mozes li pomoci dok je ovako hladno da privremeno bude kod tebe, posto kod mene ne moze, a i kada ga budem uzela morala bih ga na kastraciju pa kod nje slati. Vozovi za CG su sada u zastoju zbog nevremena. Najverovatnije bi ga mogli kod nje, samo da vidim sa njom i moralo bi se cekati lepse vreme.
Ako ne moze do tada kod nikog, onda nista, da se trazi ovde neko.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Cule » uto vel 14, 2012 20:53 pm

Predivan je, lepotan..nadam se da ce ga neko uzeti i usreciti..
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Reyna » sri vel 15, 2012 1:35 am

Koji lepotaan, jaoj. :ohhh: :love: :kisoo:
Tigrastija od tigra.
Hoda kao vampir, elegantno poput tigra.
Reyna
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » sri vel 15, 2012 9:23 am

Jatza je napisao/la:Jaoooo, predivan je!
Planiram svojoj zekici nabaviti prijatelja, ali mi smo u Zg... Da je bar malo bliže, odmah bi ga uzela! :sad:

baci oko na ovog prekrasnog deckeca viewtopic.php?f=9&t=6318
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Marta » sri vel 15, 2012 10:46 am

Klio je napisao/la:
Marta je napisao/la:ja sam bila danas po podne i bio je tamo. pozovi na mob pa proveri .

Marta, imam prijateljicu u Cg cija zekica je na kalendaru od Udruge. Ona trazi muzjaka i zelela je jednog sto lici na Bjanku, i jedan takav za udomljavanje mi je izmakao preko FB, onda joj se svideo ovaj lepotan koji je bio kod Ledy i udomljen, kasno je videla. Veceras cu joj poslati ovo luce, pa ako joj se bude svidelo, mozes li pomoci dok je ovako hladno da privremeno bude kod tebe, posto kod mene ne moze, a i kada ga budem uzela morala bih ga na kastraciju pa kod nje slati. Vozovi za CG su sada u zastoju zbog nevremena. Najverovatnije bi ga mogli kod nje, samo da vidim sa njom i moralo bi se cekati lepse vreme.
Ako ne moze do tada kod nikog, onda nista, da se trazi ovde neko.

nisam ni sama pametna, odn nemam iskustva šta bi se desilo ako dođe kod mene. Marta nije sterilisana, a mališa je sad u pubertetu, stan mi je prilično mali, ne znam kako bi to izgledalo za neki duži period..al kako god, da vidimo šta je najbolje rešenje da mu što pre nađemo dom. zvala sam sad radnju da im kažem da me obaveste ako ga neko mazne u međuvremenu...
Marta
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » sri vel 15, 2012 11:32 am

NIsta onda nemoj da rizikujes. Nego sterilisi ti Martu pa njega prizeni :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » sri vel 15, 2012 13:11 pm

Klio je napisao/la:NIsta onda nemoj da rizikujes. Nego sterilisi ti Martu pa njega prizeni :D

I ja navijam za to! :D Makar iz iskustva, netko od njih dvoje bi morao biti kastriran što prije, inače ćeš imati zapišavanja i kuglica posvuda. Sve se to da srediti, naravno, i isplatilo bi se da spasiš jedno ovakvo prekrasno biće. Nadam se da ćeš se odlučiti uzeti ga Marti :)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Marta » sri vel 15, 2012 16:55 pm

nije mi dobro od razmišljanja o ovom malcu. opet sam išla da ga obiđem, još je tamo (doduše, čula sam da ima jedna zainteresovana žena koja ga često obilazi) naš auto je zatrpan i nemam pojma kako bi smo stigli do veta na kastraciju, i koji je u opšte minimum kad mogu ići na takav zahvat. a da ga u ovom stanju dovedem, mislim da bi bio haos i za jednog i drugog zekana. odlepiću :sad:
Marta
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » sri vel 15, 2012 19:47 pm

Imas li uslova da jednog drzis bar u kupatilu? Jer i nakon kastracije on jdeno 6 nedelja mora biti odvojen od zenke. I da, minimum 6 meseci.
Hladno je ovih dana, tako da bi bilo pozeljno tih prvih par dana, dva tri, nakon zahvata da bude u bas toplom, posle ga mozes u kupatilo ako imas. TAko sam ja sa Biberkom, jer u spavacoj mi je bio Krcko, u kuhinji Bjanka sa dve zivahne starije bebe i jos tek okocena, a Bibi kastriran dan pre njene okotnje bio u istoj prostoriji,doduse osamucen, dok nije poveo jesti i kakati, onda u kupatilo...
Kad se mora mora se.
Ako ti se bas svidja zekan, imat ces muke u pocetku posle ces biti sretna. Maleni je mnogo sladak. I ovoj curi se svideo iz Cg ali ne moze sada, i sada bi stvarno bilo suludo slati ga tamo.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Sljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan