ovo je zekan
adresa je PUPPY SHOP
Novi Sad, Cara Dušana 34
Telefon:065 / 36-50-695
Moderator/ica: Lady Stardust
Marta je napisao/la:ja sam bila danas po podne i bio je tamo. pozovi na mob pa proveri .
ako neko ozbiljno planira da ga udomi, ja sam vrlo raspoložena da pomognem. mališa je jaaako drag
Jatza je napisao/la:Jaoooo, predivan je!
Planiram svojoj zekici nabaviti prijatelja, ali mi smo u Zg... Da je bar malo bliže, odmah bi ga uzela!
Klio je napisao/la:Marta je napisao/la:ja sam bila danas po podne i bio je tamo. pozovi na mob pa proveri .
ako neko ozbiljno planira da ga udomi, ja sam vrlo raspoložena da pomognem. mališa je jaaako drag
Marta, imam prijateljicu u Cg cija zekica je na kalendaru od Udruge. Ona trazi muzjaka i zelela je jednog sto lici na Bjanku, i jedan takav za udomljavanje mi je izmakao preko FB, onda joj se svideo ovaj lepotan koji je bio kod Ledy i udomljen, kasno je videla. Veceras cu joj poslati ovo luce, pa ako joj se bude svidelo, mozes li pomoci dok je ovako hladno da privremeno bude kod tebe, posto kod mene ne moze, a i kada ga budem uzela morala bih ga na kastraciju pa kod nje slati. Vozovi za CG su sada u zastoju zbog nevremena. Najverovatnije bi ga mogli kod nje, samo da vidim sa njom i moralo bi se cekati lepse vreme.
Ako ne moze do tada kod nikog, onda nista, da se trazi ovde neko.
Klio je napisao/la:NIsta onda nemoj da rizikujes. Nego sterilisi ti Martu pa njega prizeni
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.