intimna zona - NIKAKO je ne održava čistom!

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

intimna zona - NIKAKO je ne održava čistom!

PostPostao/la zeko(komada 1) » pon ožu 24, 2008 23:28 pm

evo.. obećala da ću otvorit temu nakon one teme na zdravlju...

sam naslov sve govori. :sad:

pitala sam i veterinara (buba) za savjet, a on je opet preporučio vas... znači - od početka (još ustvrđujemo je li on ili ona... :lud: ) je imao zapušteno to područje... i što dalje to gore. primorana sam mu bar jednom u 3 tjedna okupati guzu (i dobro ga osušiti, bez brige..) i malo potšišati taj dio. ali - već idući dan je to područje KATASTROFA. inače se stalno licka i čisti i nogice su joj čiste i sve, ali taj dio............ :sad: da ne govorim koji oblak mirisa ga okružuje.. to nije za ljude... :sad:

ako imate koji savjet?.. zahvalna.
zeko(komada 1)
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » pon ožu 24, 2008 23:38 pm

Vidjela sam sliku..kako se tako brzo zamaže :sad:

na kojoj je podlozi, tj. što ima u wc i jel zna uopće na wc? jel provodi puno u gajbi?
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko(komada 1) » pon ožu 24, 2008 23:48 pm

ne zna na wc.. (i tu temu imam http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=921) :sad:

ima (bar ja tako mislim) savršene uvjete. u svakom stanu (ovisi gdje sam) gajbu, indentične, komada 3. ima wc-e, a u njima piljevinu. ima par krpica po stanu. hrana mu je konstantna (sijeno, malo povrća i malo sjemenki kupovnih). vesel je inače i ime savršene zubiće i nokte i uha su u redu... kažem sve u redu, osim tog problema s wc-om koji je možda stvorio i neke druge probleme..) :sad:
zeko(komada 1)
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » pon ožu 24, 2008 23:59 pm

a jel buco? mozda se ne moze cistiti? nije mi jasno da jedan zeko ne zeli sam sebe cistiti :hm:
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » pon ožu 24, 2008 23:59 pm

Možda je problem ako se često seli, pa se nije naučio koji je "njegov stan" i zbunjen je :sad: bez obzira što ima sve isto, ali nisu isti mirisi

Probaj mu staviti u wc drvene pelete za potpalu (ima u Baumaxu) ili Sanipet (pet shop), a ako ide na krpice ne daj mu da sjedi kad se popiški.

Operi guzu, osuši i skrati dlaku, a kad vidiš da je mokar odmah ga briši toaletnim papirom da to ne stoji.
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko(komada 1) » uto ožu 25, 2008 0:40 am

nije buco.

kad vidim da se popiški, OBAVEZNO ga svaki put brišem, maknem s te lokvice i govorim NE.. :nowink:

možda je i u tome nešto što često mijenjam te stanove pa... ne znam više. :sad:
zeko(komada 1)
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » uto ožu 25, 2008 0:43 am

gledam bas tamo..a zasto ga brises papirom? on se mora sam cistiti, koliko je star on uopce? :)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la cicko:) » uto ožu 25, 2008 0:56 am

zasto mjenjas stanove
cicko:)
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko(komada 1) » uto ožu 25, 2008 1:09 am

zekili je napisao/la:gledam bas tamo..a zasto ga brises papirom? on se mora sam cistiti, koliko je star on uopce? :)

teško vas je sve pohvatat... :blink: znači maloprije dobih savjet ovdje da ga trebam uvijek obrisati kad se upiški ako sjedi na tome. sigurno da ga neću takvog ostavit. a on često ostane sjedit na tome.. :sad: i ja mislim da bi se trebo sam cistit. zato vas i pitam za savjet. (8mj. star)
zeko(komada 1)
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko(komada 1) » uto ožu 25, 2008 1:11 am

mijenjam...... živim u jednom gradu, radim u drugom (i tamo imam gajbu), a često dolazim i u treći grad gdje mi je obitelj. dakle - gajba, komada 3. al ga nastojim što manje seljakat.
zeko(komada 1)
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » uto ožu 25, 2008 8:19 am

cicko:) je napisao/la:zasto mjenjas stanove

o moj boze ti me fakat ponekad iznenadis svojim smislenim pitanjima :blink:

mora da ih mijenja iz gusta, onako sada je jedan stan in sad drugi...to je privatna stvar to se ne pita bas tak ako covjek sam ne kaze

ak nemas sta pametnog za pitat nece ti se zamjerit i da presutis :wink:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » uto ožu 25, 2008 9:27 am

vidjela sam sliku,to se dogodilo i kod mene kod niky, kada je bila oduzeta na zadnje noge i nije se mogla čistiti sama....imala je i ona nabubreno...ja sam joj to svaki dan dva puta prala mlakom vodom, i nakon toga, nisam sušila s fenom, jer se bojala,nego samo s ručnikom, i napudrala je bebinim puderom...stavila kod radijatora i nakon 5-7 dana je to prošlo...još je nakon nekog vremena morala prati od pišaline, i to...ali je i to prošlo, probaj m u cijeli kavez napuniti ručnicima i krpicama, onda će se mokraća upiti :/
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko(komada 1) » uto ožu 25, 2008 10:41 am

vidiš... sad stvarno više ne znam... jučer su svi jednoglasno ustvrdili da je dečko, a sad ti govoriš da je curica s nečim naotečenim.... :lud:
zeko(komada 1)
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » uto ožu 25, 2008 10:43 am

ma ne :nowink:

ja sam govorila o svojoj curi, tvoj je dečko...ali ono što se dogodilo kod tvog dečka, to se dogodilo kod moje cure...ono naotečeno, i ja sam samo rekla kako sam izlječila to :wink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la cicko:) » uto ožu 25, 2008 10:52 am

di se moze vdidit slika?
cicko:)
Zečić
Zečić

Sljedeća

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.