Angie.. je napisao/la:Jura je napisao/la:sutra ide kod veta, pa će on sve vidjeti. Mali je vjerojatno dobro prehlađen, a to zna biti opasno za kunića.
...sad samo prati kako jede i ima li kuglica.
Mali je jedan dan kod tebe i već se baca na bok i spušta se na pod za maženje!? hehe dopalo mu se kod tebe.
Kuglica ima ufff, hehe, mali sam ispušta mrvice iza sebe

Klopa normalno, sam da mu je nekaj grickat.
Koliko mu smijem povrća dnevno dati? Jura mi je rekao no zaboravih, spremješalo mi se..
Ma ja si sve mislim da je nedavno završio vani zato je toliko "normalan"..
vjerojatno nije dugo bio vani, jer bi ga već nešto pojelo ili bi uginuo od hladnoće. ono što sam ti spremio je više no dovoljno za jedan obrok. ..uz naravno suhu hranu i sijeno. Bolje ne pretjerivati sa svježim, jer ne znaš na što je naučen. Po malo mu uvodi novo povrće. Ima na forumu popis dozvoljene hrane.
Onu suhu hranu će vjerojatno jesti selektivno. Peleti si ti "cuni pro" i njih baš i ne vole, ali su dobri za zube, a u drugoj vrećici je "cuni rebalans" koji će sigurno prvi pojesti. Ako mu daš previše svježeg i suhe hrane, vjerojatno neće jesti sijeno, a sijeno bi trebalo biti glavni dio prehrane. Daj djetetu čokoladu i sigurno neće jesti poriluk ;)
I obavezno mu daj koju grančicu ljeske i jabuke da ima kaj za grickati.