Pet shopovi...

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

PostPostao/la Kiara » pon vel 18, 2008 7:44 am

to mi je super, imaju puno mjesta...a u ovome "starom" pet shopu koji sam posjetila jer mi je bio bliži...su jadni kunići u nekakvom skućenom prostoru, i to još s zamorcima...užas.... :sad: :ljut:

da je bar kod ns kako je u njemačkoj i danskoj :sad:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekili » pon vel 18, 2008 9:03 am

a stvarno zasto u pet shopu nisu zekaci vise tak smjesteni..to od kada su se preselili je ovako..mislim onda im se znalo zalomit da je prljavo i nema ciste vode,ali su zekaci fakat imali prostora :/

mozda im je ovak lakse za cistit :lud:
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Mala sapa » pon vel 18, 2008 12:12 pm

ja uzimam hranu, malt pastu i gajbu sam kupila u zoo vili u utrinama...ne drže životinje, ali su jako ljubazni i vidi se da imaju iskustva...pogotovo sa kunićima, što god sam pitala znali su mi objasniti...
Mala sapa
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » pon vel 18, 2008 12:46 pm

zekili je napisao/la:mozda im je ovak lakse za cistit :lud:

mislim da to i je problem zašto ih drže u malome prostoru :lud:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Josipa & Sanja » pon vel 18, 2008 20:51 pm

Vidiš kako se lijepo i to da sredit, a ne kao kod nas. Boško je u shopu bio u malom kavezu sa dva zamorca. Ma sigurno i kod nas ima ljudi koji znaju što i kako treba i toga se i drže. Samo što u shopovima im je lakše strpati što više životinja u što manje prostora jer manje čiste.
Josipa & Sanja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la tina_sb21 » pon vel 18, 2008 21:20 pm

stvarno je prekrasno vidjeti da ti zekani imaju i ljepe kućice i puno prostora :D ...kod nas u Brodu isto u sprčenom kaveziču njih makar 5-6 skučeni jadni jedno do drugo.... :ljut:
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sanjita » uto vel 19, 2008 1:46 am

..ja isto nemam bas predivno misljenje o pet shopovima sto se drzanja zivotinjica tice..jednim dijelom i zato jer mi je prva zecica kupljena tamo dosla ozbiljno bolesna i sva mrsava i sitna,uglavnom nikako se nebi moglo nazvat zdravim tretiranjem...imala je vec podosta uznapredovalu Pasterellu i odlasci veterinaru i uzimanje lijekova su joj bili svakodnevica :sad: ...u svom kratkom zivotu se napatila a to se sve mozda moglo sprijecit da se o njima kolko tolko brinu...no dobro,nisu svi pet shopovi isti niti ljudi koji rade tamo...dokaz su i ove krasne slike iz Njemacke :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan