Imam zeku starog oko mesec ipo, a noktici su mu jako veliki. Ne znam smem li da mu isecem malo jer jako grebe? Ako ne sme sa koliko zeka treba biti star da bih mu mogla iseci malo da nebi grebao?
Mladunci imaju ostre noktice koji bodu.Jos je premali da bi mu bili skracivani,ja sam mom pocela kada je imao 4meseca mada i tad je jos bio mlad.Jako im brzo rastu,po meni bi bilo ok da ga ostavis do bar 3-4meseca Ima dosta postova gde se govori bas o tome evo poslacu ti da procitas samo da nadjem... viewtopic.php?f=5&t=4854&hilit=secenje+noktiju
Hehe nista to kazem jer imam samo 17godina Da ovo je savrsen forum i jako puno sam naucila kako se treba brinuti o zecu a naucices i ti dosta pomazu ljudi kada si u naj vecoj dilemi oko necega i sto je naj bitnije kada ti je nesto hitno da saznas
Moj ima 4 meseca i juce smo skracivali nokte kod veterinara ... Bili su nenormalno ostri , prekjuce mi je pustio krv na obe ruke kad sam pokusala da ga uhvatim ... Sad su skraceni i ne osecam ih uopste dok mi je zekica u rukama .... Mesec i po dana je mnoooogo malo , nemoj jos da mu diras noktice :(