Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini
Postao/la Kunić Leopold » čet pro 18, 2008 13:53 pm
zekica_poopy je napisao/la:Evo moj prijedlog gosponu adminu foruma je neke nagradice/titulice za ljude koji su se dokazali znanjem. Znaci da broj postova ne bude uvjet nego neka prosudba ili admina, ili nekog vijeca ili neke ankete koja ce se odrzavati svakih "toliko" na taj nacin ce "mrkvice" ili sto god znaciti zbilja oznaku za osobu koju netko novi bez straha moze pitati za savjet

To je sjajna ideja, poopy.
-
Kunić Leopold
- Super Zek

-
Postao/la Monique » čet pro 18, 2008 14:03 pm
Kunić Leopold je napisao/la:zekica_poopy je napisao/la:Evo moj prijedlog gosponu adminu foruma je neke nagradice/titulice za ljude koji su se dokazali znanjem. Znaci da broj postova ne bude uvjet nego neka prosudba ili admina, ili nekog vijeca ili neke ankete koja ce se odrzavati svakih "toliko" na taj nacin ce "mrkvice" ili sto god znaciti zbilja oznaku za osobu koju netko novi bez straha moze pitati za savjet

Apsolutno se slažem.
zeko po imenu Pancho :)
-------
The Soul always knows.
-------
prvi dan ljeta '95.
-

Monique
- Zečić

-
Postao/la Anek » čet pro 18, 2008 16:00 pm
ja cu samo rec da sam na forumu nekih 5 mjeseci a jos imam 2 mrkvice, a svaki dan sam na forumu i sve citam...sto ne znaci da trebam sve sto
procitam komentirat!!! a vi novi (bez uvrede) bas se interesirate za to kolko cemo skupit i "gle kak ih imam puno"... To nije bit ovog foruma. ako bolje pogledas..u svakom topiku tvoji postovi i to svaki drugi.
P.S. u naprijed se ispricavam ako ista od mog teksta zvuci bezobrazno ili kao svada..jednostavno pokusavam objasnit da mrkvice nisu za bezveze..(i svi smo mi nekad imali 13 godina).
I puse svima, i skupljajte mrkvice polako a ne jer vam je dosadno.

-

Anek
- Zeko Manijak

-
-
Postao/la Anek » čet pro 18, 2008 16:01 pm
Monique je napisao/la:Kunić Leopold je napisao/la:zekica_poopy je napisao/la:Evo moj prijedlog gosponu adminu foruma je neke nagradice/titulice za ljude koji su se dokazali znanjem. Znaci da broj postova ne bude uvjet nego neka prosudba ili admina, ili nekog vijeca ili neke ankete koja ce se odrzavati svakih "toliko" na taj nacin ce "mrkvice" ili sto god znaciti zbilja oznaku za osobu koju netko novi bez straha moze pitati za savjet

Apsolutno se slažem.
Ja se ne slazem..jer ce onda bit hrpetina postova tipa:

ili da ili ok...
-

Anek
- Zeko Manijak

-
-
Postao/la Kunić Leopold » čet pro 18, 2008 17:09 pm
Anek je napisao/la:Monique je napisao/la:Kunić Leopold je napisao/la:zekica_poopy je napisao/la:Evo moj prijedlog gosponu adminu foruma je neke nagradice/titulice za ljude koji su se dokazali znanjem. Znaci da broj postova ne bude uvjet nego neka prosudba ili admina, ili nekog vijeca ili neke ankete koja ce se odrzavati svakih "toliko" na taj nacin ce "mrkvice" ili sto god znaciti zbilja oznaku za osobu koju netko novi bez straha moze pitati za savjet

Apsolutno se slažem.
Ja se ne slazem..jer ce onda bit hrpetina postova tipa:

ili da ili ok...
Pa neće jer se time (spam postovima) neće baš ništa dobivat.
-
Kunić Leopold
- Super Zek

-
Postao/la Bubica » čet pro 18, 2008 18:03 pm
Anek je napisao/la:ja cu samo rec da sam na forumu nekih 5 mjeseci a jos imam 2 mrkvice, a svaki dan sam na forumu i sve citam...sto ne znaci da trebam sve sto procitam komentirat!!!
Ja sam na ovom forumu svaki dan vec 7 godina (u to racunam i stari forum), pa imam 300-tinjak postova (i "cijele" dvije mrkvice).
Anek je napisao/la:ako bolje pogledas..u svakom topiku tvoji postovi i to svaki drugi.
Istina je... A onda se dogodi da ljudi prestanu citati tvoje postove, pa kad ti stvarno zatreba pomoc, dogodi se da nitko ni ne primjeti.
Anek je napisao/la:P.S. u naprijed se ispricavam ako ista od mog teksta zvuci bezobrazno ili kao svada..jednostavno pokusavam objasnit da mrkvice nisu za bezveze..(i svi smo mi nekad imali 13 godina).

Naravno da je ovo dobronamjera kritika. A i niste vi prvi kojima se ovo pise, bilo je toga i prije, i svi su kritiku prihvatili i jos uvijek se lijepo s nama druze tu na forumu...

-

Bubica
- Bugs Bunny

-
Postao/la Pero & Megi » čet pro 18, 2008 19:45 pm
Ako hoćete možete izbrisati sve moje postove u kaladontu ili bilo koje druge,to je OK.Zekica Poppy hvala ti na razumijevanju.Molila bih da se vratimo isključivo na temu prvog posta,a to je pohvala forumu i korisnicima.Htjela bih da se sada svi skupa pomirimo i da se dogovorimo da više nećemo komentirati niti pisati spamm postove.Molim vas,jer nisam htjela izazvati svađu i slično.ne procjenjujem korisnike foruma po tome da li su Kunić,Zekonja,Bugs Bunny ili kako već ide.Mislim da smo svi ovdje iz jednog razloge da pomognemo našim i drugim kunićima,a ne zbog nekih mrkvica,koje nam ništa ne znače.Molim vas da me shvatite ozbiljno,bez obzira na moje godine,jer se stavrno ne želim svađati,niti nepropisno skupljati mrkvice.Pusa svima,svi ste mi jako dragi!

-

Pero & Megi
- Super Zek

-
-
Postao/la Anek » čet pro 18, 2008 20:11 pm
Nitko se ne svada... nit ne zelim da to uzmes tako. ja sam ti samo pokusala objasnit kako stvari stoje!
Tu smo svi dragi kad imamo drage zeke

-

Anek
- Zeko Manijak

-
-
Postao/la Pero & Megi » čet pro 18, 2008 20:11 pm
Mogu samo nešto pitati? Jeli protiv pravila ako npr. u temi: Slike,Filmići,Priče... Ok ako pišemo postove tipa... Baš je sladak... I slično?

Nemojte se svi vi ljutiti,nisam ja ništa loše mislila.Neću više pisati takve postove ( iako nisam ni do sada ) kao ni vi...

Sve je OK.

-

Pero & Megi
- Super Zek

-
-
Postao/la Pero & Megi » čet pro 18, 2008 20:19 pm
Pero & Megi je napisao/la: Pa.eto htjela sam se zahvaliti svima koji su mi pomogli u ovih mjesec dana,poželjeti sreću bubanim zečekima i reći da ste stvarno svi super i da mi je čast biti registrirana na ovako super forumu!
Samo ću ponoviti ono što sam napisala u prvom postu i da više ništa ne pišemo u ovoj temi osim pohvala,jer se i tema tako zove.

Hvala svima i na komentarima ( ipak sam nova,moram učiti,pa mi nemojte zamjeriti ) i na podršci i svemu.
E,da i oprostite svi ako sam vas bilo kojim postom uvrijedila,prekršila pravila i slično...I hvala vam svima što ste tako dobri...

Thanks

-

Pero & Megi
- Super Zek

-
-
Postao/la Bubica » čet pro 18, 2008 21:03 pm
Ma sve je okej, nitko nije mislio nista lose. I naravno da smijes komentirati, bitno je samo da se ne pise samo "aha", "okej", i slicno.
I kad hoces jos nesto napisati, a vec si poslala post, ne moras pisati novi post, nego samo na starom klikni na "edit" (u gornjem desnom uglu posta) i napisi sto jos zelis. Jer ovako izgleda ko da samo ti pises i odgovaras samoj sebi, a zapravo sve mozes napisati u istom postu. Kuzis?
-

Bubica
- Bugs Bunny

-
Postao/la mojZeko » čet pro 18, 2008 23:43 pm
joj ljudi svasta cu ja ovdje procitati pa cak se i nasmijati slucajno sam pratila temu i gle ljudi se interesuju za mrkvice ma ludilo zivo i meni su odmah pale u oko
ovdje su ljudi fakat toliko dobri da ne znam sama kako bih bez ovog foruma ali sto je je svakom novom clanu upadnu u oci te mrkvice valjda zato sto su vezane za nase cupave drugare i fakat je zanimljivo kako ljudi sa jedne teme odu na sasvim neku desetu i to se cesto desava to je jako simpaticno i mrkvice su zakon ali kao sto neko rece kada se vrijedno zasluze
ps: malo sam smrljala ovaj post ali se nadam da je sustina shvacena

-

mojZeko
- Kunić

-
Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.