Moderator/ica: Lady Stardust
altan je napisao/la:ak idete vetu onda bi bilo najbolje da odete u Bubu ili Don jer ima dosta veterinara koji nemaju pojma o kunicima..
Lady Stardust je napisao/la:A micek, meni izgleda ko decko, ima mocnu glavu
Klio je napisao/la:Lady Stardust je napisao/la:A micek, meni izgleda ko decko, ima mocnu glavu
Da, skorz je ko decko, a meni se svidja toliko da mi se oci usijase, tako da je muskic sto posto![]()
Predivan je, a to sto se baca na bok, Angie budi sretna, oseca se sigurno kod tebe. Mada, Lilo ima tri psa i 70 zeceva i jos uvek ponekog bolesnog za leciti, troje dece od toga jednu bebu, i radiJeste ona superzena sto to sve moze, ali mislim da mozes da probas i ti... Probaj samo. Ovaj slatkis se ne ispusta iz ruku.
Lady Stardust je napisao/la:Bilo bi dobro da se i njega kastrira kad ozdravi i kad mu se popravi imunitet jer ce ju inace maltretirati i pariti i biti luuuuud
Anby je napisao/la:definitivno se povlači sa Vidac cajemLijevo oko nis, desno-ima jos malo... ispocetka bi joj "ocijedila" blaznicu namocenu u topao caj, pa s onako ocijeđenom tapkala po oku, i onda sam skuzila da nis s tim nedobivam...
sad joj lipo namocenu blaznicu (punu caja) nanesem na kapak oka i prislonim tek toliko da pocne kapati, kad caj krene kapati sa blaznice slije joj se u oko, onda Andja trepće i citavo oko se napuni cajem... ali nemoj bas da curi... onako par kapi nek dospije u oko... ja sam prvi put malo pretjerala (vjerojatno joj je puno caja uslo u oko pa je pobjegla od mene i pocela se cesati, nije dala vise da je diram)
iskreno, neznam kako bih joj to napravila da inace nije mirna, za milo cudo, legne i nemrda dok joj to radim... samo Toby doskakuta i pocne je lizat![]()
bitno je da prolazi![]()
p.s. primjetila sam da se andja "buni" i ako je caj vise nego topao i takodjer kad je hladan... treba biti "mlak"...
Angie.. je napisao/la:Moram pohvaliti (ili pogrditi) Juru sa foruma. Nakon njegovog sijena, mali je dobio isto neko domaće iz udruge, i nije htio jesti. Bilo je navlačenja samo takvog, i naravno moje paranoje jer ne znam što se dešava. Tako da znate da Jura drži sijeno navlakušu.
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.