Ovako Mia se skroz promenila od njenih retkih napada hormona spali smo na to da ima napade histerije, agresije, jurnjave Spajka da ga zaskoci, pocupa, skupljanja sena u coskove sto po njoj predtavlja gnezdo jer pocupa i malo dlake i stavi tu (mukica ne zna ni da napravi gnezdo) na svaki 1o, 15 dana.. ali u medju vremenu samo juri po sobi, kavezu sa podignutim repom i tako pogubljeno deluje da nemam reci.. zao mi je vise da je gledam tako..
Do sad sam to odlagala zbog svog straha ali kad se sve sabere i oduzme pametnije mi je da stisnem zube i odradim to, a ne da se nakon navrsene 2 god pitam da li ce mozda dobiti rak ili tumor.. a i zao mi je da gledam onako pogubljenu..

Procitala sam sve sto sam nasla o sterilizaciji i zanima me..
Od stvari misliim da pripremim kavez u koji cu da stavim pelene da ne bi morala da se cima sa ulazenjem u wc i sad da li je pametnije da to uradim u velikom kavezu (12ox8o) ili u duplo manjem?
naravno planiram da budem uz nju non stop 3 dana nakon operacije ali cini mi se da je pametnije da mogu da je ostavim u kavez nego da je ostavim pustenu po celoj sobi.. ona je inace hiperaktivna pa bi bilo jaako tesko ne dozvoliti joj da skace i da pokusava da se popne na krevet, stolicu..
Od zelenjave sad jedino moze da se nadje radic, rukola persun, sargarepa, banana , jabuka, brusnice.. da li je to dovoljno?
Sto se tice lekova nakon kod sebe imam samo espumisan (protiv nadima) i pro digest..
vodim se time da je moguce da se ona ponasa kao Bjanka nakon sterilizacije i strah me da ne upadne u kateralni entiritis.. da li to nekako moze da se spreci?
Najverovatnije idemo na sterilizaciju u subotu, iskreno jedino sto me sad smiruje je to sto Klio ide sa nama i sto ce biti u sali dok vet bude radio.. a i treba neko da bude tu da mi opali samar kad krenem da panicim

Sve u svemu vidim da postavljam polutupava pitanja ali sta cu, sva sam pogubljena i jako me je strah.. ne mogu da verujem da je moje malo cudo od zeca vec toliko poraslo, a ja imam utisak kao da sam je juce od Klio uzela.. sva mi je nekako sitna, nezna i samo razmisljam kako ce ona sve to da podnese..

klio hvala ti sto trpis mene panicara i malu napaljenu