Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Borimo se i ne damo!
maky&zagy je napisao/la:Nažalost veliki su zato i pitam za takav pregled...moj Zagi ima urodjeno loše zube , sjekutići se redovno krate jednom mjesečno , a bio je i 3 puta već na korekciji kutnjaka,2 zuba su i vađena no kod njega je problem u korjenima i na kosti vilice , on je na metacamu već vise od godine dana, a hrani se isključivo kašicama i uz moju pomoć već 2 godine. Sjeno nikad u životu nije mogao jesti. No unatoč svemu smo neki dan proslavili 7.rođendanBorimo se i ne damo!

kašice i sve to... Wow
7. godina
to je super sa svim tim problemima, svaka čast. Malo ću pitati one koje znam da li znaju da netko ima tu kamericu
mozda je sa Miom u istoj klupi
poljubi hrabrog zeku milion puta umesto mene 

maky&zagy je napisao/la:Otoskopom kad se gleda veterinar gleda prostim okom...postoje takvi uređaji koji na vrhu imaju kamere pa se gleda situacija na monitoru , vidjela sam to u ordinacijama vani...znači kod nas toga nema?

to je pocelo negdje prije pola godine.. samo kad spava, kad lagano drijema, odmara i inace nista. probam snimiti bas na mob..

bas se jako cuje nekad, nekad samo puse glasno. A gle, i Lola i on imaju vec godinica, Lo ziher preko 5, mozda i 6.. mozda to dodje s godinama. Bas nedavno su ju slusali u Bubi, bili smo zbog oka nesto..i rekli su da se nista cudno ne cuje. Osim toga, i ona je normalna kao i Zagy. Ne bih ja previse oko toga brinula.. 

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.