Danas super, mazili smo se cijelo popodne, čim sam se probudila znala sam da nije više ''ljuta'', došla je i gurnila mi nogu i otišla kod posudice za hranu i gurnila prema meni

preslatko mi je kada to radi
ovih dana je bila bezvoljna, i ono samo me pusti na miru, a danas je opet razigrana, valjda joj je falilo ipak maženje, uzela sam ju i okrenila na leđa jer obožava da joj mazim trbušćić i ona je tako ležala sat vremena, haha, presmješno izgleda kada digne šapice u zrak, žmiri i uživa
moram se i pohvalit, svi novi vlasnici Milicinih bebica su oduševljeni, malci su svi razigrani i umiljati, jako su uredni i svi ih jednostavno obožavaju
kao i ja svog mališana, čak je uredniji od mame

bude samo po noći u kavezu, jer mi se penje po glavi dok spavam ako ga ostavim u sobi

ima svoj wc u sobi u jednom čošku i samo tamo kaka i piški, dok milica napravi kaos po hodniku po noći, prije je bila tako uredna a sad svaki dan ribam pločice jer se posvuda popiški, onda malac nekad vidi od nje, da tamo miriši po pišalu pa i on ostavi svoj trag
.gif)
jedva čekam da ih mogu staviti zajedno, njuškaju se stalno preko kaveza, s obzirom da Milica nereži vjerojatno prihvaća društvo, bit će jako ljepo vidjet ih kako skaću u krug zajedno