Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

.gif)

electee je napisao/la:Kak se može netko spojit na stik? nije to wireless uređaj![]()
zvali smo operatere, i rekli su samo da je došlo do greške, i ništa više, sapunica se nastavlja sutra...
odoh se utopit u sladoledu
) 

vedi08 je napisao/la:dakle zovi ih da ti kazu kome se mozes zalit i nemoj to nikako u meduvremenu uplatit.

. Ja sam se čudila da mi to nije javljeno jer kako da znam i jesu li oni sigurni da je sve u skladu za zakonom.
mišić mali, barem je otišao mirno

Ovo za racun je najvjerojatnije njihova pogreska kao sto su i rekli. Jednom je mom braticu stigao racun za internet 800 kn, sve zbog neke njihove greske. Na kraju su platili ''pravi racun'' koji je zapravo nekih 100 kn. Te njihove se greske cesto dogadaju samo oni ocito ''ne znaju ili ne zele znati'' za njih. Ako je greska moraju ti sniziti racun, samo ovisi koliko ce oni reci da je njihova greska. Mozda 50 %, mozda 20% itd. Sve u svemu, oni ce neke pare ''izmusti''.
Nadam se da ce se situacija s zekom, preseljenjem i racunom ubrzo stabilizirati. Sretno. Nadam se da ti je sladoled fin, i ja bi mogla malo... 

) i zato mi je rekla da ih se riješim, kao da uopče nisam rekla da već imam nove vlasnike za njih... rekla sam joj jučer da se planiramo odselit i onda je promjenila priču, da uopće sad nesmrdi, ništa se neosjeti kao, i nek ostanu.
ispuštao je neke piskutave glasove, maaa maaaa maaaa, nikad to nisam čula... jako je bio uplašen, malo smo se mazili onda pa je otišao dalje trčat, nije mu valjda ništa, ali se jako uplašio... 

ali to jučer je bilo stresno i za mene i za njega, i ja ču pomisliti da je istina kakav vlasnit takav zeko jer sam i ja jako smotana, često mi se dogodi da se udarim negdje
dala sam mu jučer mali kolutić mrkvice, i samo je frknio na nju, dok bi Milica učinila sve za mrkvu

preslatko mi je kada to radi
bude samo po noći u kavezu, jer mi se penje po glavi dok spavam ako ga ostavim u sobi
ima svoj wc u sobi u jednom čošku i samo tamo kaka i piški, dok milica napravi kaos po hodniku po noći, prije je bila tako uredna a sad svaki dan ribam pločice jer se posvuda popiški, onda malac nekad vidi od nje, da tamo miriši po pišalu pa i on ostavi svoj trag
jedva čekam da ih mogu staviti zajedno, njuškaju se stalno preko kaveza, s obzirom da Milica nereži vjerojatno prihvaća društvo, bit će jako ljepo vidjet ih kako skaću u krug zajedno 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.