Vec par puta sam ovde na forumu napisala da moje iskustvo sa peskom za mace nije tako lose, vec naprotiv.
Ovde to niko do sada nije pomenuo, ali postoji silikonski pesak, specijalan za glodare. Ja sam to Krcku kupovala dok je bio mali...
Ne pravi prasinu, odnosno samo kada ga presipam iz velike kese u teglu pravi onoliko koliko i piljevina ili nesto drugo, normalno....
Super je stvarno. U pet shopu su mi nudili te palete za wc ali se meni u odnosu na ovaj pesak nimalo nisu dopale....
Krcko nikada nije pokusao da ga gricka i iako je sada u fazi da gricka sve,to ne...
Posto tog peska za glodare ima u kesici manje a i nije bas jeftin, kupujem mu odavno takav ali malo krupniji za mace, od iste firme, i prihvatio ga je fenomenalno. Verovatno sto se od malena navikao na njega.
Neznam sta bi bilo da smo koristili nesto drugo, ali mi se ovaj pesak pokazao i super za navikavanje na wc jer mu je udobno dok se di na njemu
Da li je jos neko probao ovo za glodare? Zanima me jer mi se cini da nisam procitala o njemu nista ovde na forumu.