to sa zdjelicom i moj redovito radi. valjda im je zabavno pravit buku

ne, to ne znači da je gladan. samo se igra. probaj joj uvalit neku plastičnu igračku koja po mogućnosti zvecka.. ja sam svom dala staklenku napunjenu lego kockicama, i to sad neprestano glavom gura uokolo
grančica smije uvijek imati na raspolaganju, pa ako ju zabave i odvrate od namještaja, slobodno ih daj.. najbolje jabuka, vrba, klek, smreka, lipa.. nešpricano, naravno.
promjena boje mokraće je normalna kad se pojede nešto kao što je npr. mrkva ili maslačak. pogotovo ako kratko traje, ne trebaš se zabrinjavati.
a što se jedenja svega što je okružuje tiče.. ne znam koliko je stara i koliko je kod tebe.. kod nekih zecova je to karakteristično kad su u novom okruženju pa im je svaki predmet zabavan i moraju ga probat i gricnut, ali im s vremenom dosadi pa se smire.. ali, nekima nikad ne dosadi

tako da, jedinošto možeš napraviti je pokušavati je odvratiti grančicama (prije čega možeš pljesnut rukama, da nauči da je to zvuk koji čuje kad radi nešto što ne smije)..
postoje i sredstva kojim se našprica namještaj pa ih to odbija, ali koliko znam, još ih nema u hrvatskoj. možda se varam..