Tražimo novi dom - ili NE?!?

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

PostPostao/la zeko Simba » sri sij 16, 2008 10:03 am

:sad: :sad: :sad: :sad: :tsnd:
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » čet sij 17, 2008 9:40 am

Kaj je sa zekom? :wub: Ostaje kod svoje vlasnice? :hm:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la I.I. » čet sij 17, 2008 9:50 am

Moram priznati da mi je malo čudno što ste me svi nagovarali da zadržim zeku, a sad kad sam ipak odlučila da ostaje, sad ste se naljutili na mene.
Što se pache tiče, prestrašno mi je neugodno što sam joj to rekla dan prije nego je zeko trebao ići. Ispričala sam joj se par puta iako znam da se sigurno s pravom naljutila na mene. I ja bi se na njenom mjestu. I evo, još joj se jednom javno iskreno ispričavam...
Ne znam da li uopće još ikoga zanima razlog što sam odlučila da zeko ostane kod mene, ali ću ga svejedno napisati.
Dakle, kao što su neki od vas već mogli vidjeti na drugim topicima - imala sam velikih problema s čišćenjem gajbe. Od kad je zeko došao k meni (prije 4 mjeseca), ja sam SVAKI dan morala čistiti kompletno cijelu gajbu i ponekad je čak i tuširati jer je sve bilo zapišano. Što naravno nije bilo nimalo zabavno s obzirom na moj već prije navedeni životni tempo. Znam da će sad ispasti da muljam i izmišljam, ali od prije nekih 10-ak dana, odnosno taman nakon što sam objavila da ga udomljavam, zeko je jednostavno prestao pišati po cijeloj gajbi. Ja sam od tada u gajbi zamjenila podlogu možda 3 puta i čista je ko suza. Tako da ga jednostavno nisam mogla dati, više nisam imala razlog.
Čekala sam zadnji dan da to kažem pache jer sam htjela vidjeti je li to samo prolazna faza, ali očito nije... Zeko izgleda ipak odrasta. Ja samo nisam htjela da mi zeko upravlja životom kao što ni ja ne želim previše upravljati njegovim.
I.I.
Zečić
Zečić

PostPostao/la anabi5 » čet sij 17, 2008 10:03 am

Nitko se ne ljuti na tebe, samo poučeni iskustvom, pušemo i na hladno.

Kad netko stavi oglas da daje svog zečića, mislimo da će to biti konačna odluka i dajemo sve od sebe da pomognemo da se nađe novi dom. :wink:

Isto tako, malo je neozbiljno davati oglas pa ga micati. Što ako zeko ponovno počne piškiti po svuda? Hoćeš li ga opet staviti u oglas? :sad:

Oni su kao i ljudi, ćudljivi i intuitivni i ne bi se čudila da je predosjetio što mu se sprema pa se "upristojio" ;D

Moraš malo uložiti da bi nešto dobila. Traje to (m)učenje ponekad i tjednima, ali kad se jednom nauči, to je to.
Nemoj ga se olako odricati.
I kad je najzločestiji na svijetu, ipak je to TVOJ zeko koji te bezuvjetno voli!
Ako ikad ipak za ozbiljno odlučiš da se morate rastati, znaš da si ovdje dobrodošla i pomoć će te čekati. :kiss:

I sretno ubuduće!
Ana slika
anabi5
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Milcec@Palcica » čet sij 17, 2008 10:11 am

anabi5 je to prekrasno napisala :) Mi se u svemu slažemo i želimo vam svu sreću :zeko3:
Puse svim zekama !!!slika
Milcec@Palcica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » čet sij 17, 2008 10:45 am

Nema se tu ko kaj ljutiti, ali mi smo samo reagirali na osnovu iskustva - u 99% slucajeva kada je vlasnik objavio da hoce dati kunca na udomljavanje pa se neckao, pa se predomislio, pa se opet predomislio - taj je kunic zavrsio u oglasima kroz mjesec dva.

Nama je ovdje cilj da se kunicima napravi najbolje a zato sam ti i napisala:

Lady Stardust je napisao/la:Sad sam ja ''zli duh'' ali stvarno pokusaj objektivno razmisliti - i ako ostaje nek ostane do kraja zivota a ako mislis da bi se kroz mjesec dva nasla na pocetku i ponovo se odlucila za udomljavnje - onda ga daj sada.

Pache ima (vjerojatno) udomitelje a kroz mjesec dva ili pet ih mozda nece biti ili ce potrajati dok se ne nadju neki drugi.

Zato razmisli - ili ostaje zauvijek ili napravi ono sto mislis da je najbolje za njega a sto si napisala u prvom postu.

Drago mi je sto ce ostati, i da se nasli zajednicki ''ritam'' :) a i on je sad vec veliki zeko koji je pregurao pubertet i nadam se da bu sad sve ok.
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan