Akcija prikupljanja hrane za Tarrine zekače

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

PostPostao/la Tajcy » čet pro 06, 2007 12:31 pm

Tarra ja sam ti radila u Kauflandu dvije pune godine.Tamo ti je prestrašno i pravi raspašoj.Ljudi su ti tretirani kao zatvorenici tak da sumnjam da ce ti itko uspjeti išta javiti.
Eventualno da tražiš voditelja voća i povrća pa da sa njim vidiš.Jer jedino ti on može javiti i to moraš kroz 5 minuta biti u Kauflandu.Pošto se tako radi da dođe šef i veli npr..prekriži na mrkvama cijenu od 4kn i stavi po kunu.I to ti sve mora biti gotovo u par minuta.
Možda se nešto promjenilo ali čisto sumnjam.Ako češ ikoga pitati onda obavezno traži voditelja voća i povrća :)
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la tarra » čet pro 06, 2007 13:05 pm

moxa,mislila sam kako si rekla al vjerujem da će mislit da sam luda :D Osim toga znaš da je ljude briga ako nemaju tu nikakve dobiti :hm:

Tajcy,mislim da je i danas otprilike tako:Znam da se na razglasu objavljuje kako su kolači sniženi i onda one sirote izbezumljene tete trče i brzo pišu nove cjene dok nisu došli zainteresirani kupci-u dvije minute sve gotovo.

Ako ih zamolim (ove na višim rangovima) da ikako pomognu a oni odbiju,bit će mi gnjusno kupovati i dalje kod njih :lud:
Kaj najbolje da šutim i vrebam..i eventualno zamolim Dragona i frendove mu, da pokupuju sve mrkve kad su po kunu pa ja preuzmem ;D

Dat ću im svakom po jednu sad zimi da imaju za snjegoviće :D
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Tajcy » čet pro 06, 2007 15:14 pm

Nažalost bolje tako jer ces se jako razocarati, makar kad pogledaš nemaš kaj izgubiti.Ovima na višim rangovima nije u interesu da ti dođeš i sve pokupuješ jer se onda kao nece vidjeti ta hrpica za jednu kunu i mora svatko dobiti malo da mogu okolo pričati kako kaufland stalno ima neke akcije.Para mi na uši ide van kad se samo sjetim :lud:

P.S.OFFTOPIC:Kupi jaja,pa ce ti blagajnica kao otvoriti kutiju da vidi jel su sva jaja cijela,a ubiti mora tražiti da nisi slučajno kinder jaje stavila u kutiju umjesto običnog jaja!!!Prelistavat novine da nisi u sredinu novina čestitku zgurala itd,itd...ima toga kolko hoces!!!Teror nad terorima!
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la moxa » čet pro 06, 2007 21:49 pm

A cuj, moje je iskustvo s lokalnim Kozumom (po kojem pljujem kad god stignem jer su ocajni u pravilu) pa me tete znaju, kad dodju jeftine biljke, jedno doba zacini, pa neke pizdarije koje uvijek fale na policama...imala sam jednu "spijunku" za dojave!
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kalissta » sub pro 22, 2007 21:33 pm

Tarra imam nekaj hrane pa mi se javi poslije praznika il kad god ćeš moći to pokupiti :kjut:
Kalissta
Zečić
Zečić

PostPostao/la tarra » pet sij 11, 2008 23:17 pm

Tajcy ovo s jajima nisam znala :blink:
Moxa slažem se za konzum,ništa od hrane se ne usudim kupovati tamo,a bilo je i slučajeva kod zekana sjećam se na forumu-proljev itd-od povrća od tamo...kupuju jeftino odsvukud no to je vjerovatno ipak špricano :hm:
Što se tiče kauflanda stalno vrebam i prvo što na ulazu gledam jest koliko dođu mrkvice...ovisno o cijeni kupim koliko mogu.

Nekidan sam i u metrou kupila 8 kila i to ih čeka u autu čim im odem :D

No da se vratim,
Kallista i ostali,pufica itd,više neznam tko ima papicu koju čuvate javite se pa se dogovorimo :)

Red sonja mi je upravo danas predala od versele-laga cuni complete čiju sliku s neta ovdje prilažem da više nikad ne zaboravim kako izgleda :D
slika
za moju bolesnu-izliječenu zeku koja je oduševljena posebno naručenom papicom i šalje veeeeeejike puse :luv: :D :D :D
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » pet sij 11, 2008 23:45 pm

Imam i ja puno hrane, ali ovaj vikend nikako ne mogu
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » sub sij 12, 2008 8:46 am

eto imam sada trojčeke, koji sve jedu...ako ovaj ne pojede štapiče, onda ovaj...tarra meni je fakat žao, kad moje ljubice nisu izbirljive :sad:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekica_poopy » sub sij 12, 2008 9:01 am

Kiara je napisao/la:eto imam sada trojčeke, koji sve jedu...ako ovaj ne pojede štapiče, onda ovaj...tarra meni je fakat žao, kad moje ljubice nisu izbirljive :sad:

bolje da nisu kiaric, manje problema bu uvijek bilo :wink:

imamo mi tu vise izbirljivaca pa tarini ce ipak dobiti nesto za zasladit se :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la tarra » sub sij 12, 2008 10:05 am

Charlie onda se dogovorimo :D
Kiara nema problema,pa netrebaš se brinuti i ispričavati, moji su usisavači i papaju što im se dade-dobro da mi kuću nisu pojeli :D

Nego,i dalje vrijedi pa samo podsjećam,ako itko naleti na npr mrkvice po kunu kila a da ima veća količina, kupite desetke kila i ja svakako probam već isti dan doći po njih (ak vam prethodno nije bed sa nekih 30tak ili više kila mrkve doć na blagajnu ;D ).

I ak netko ima kakvu vezu da mi može nabaviti jeftinije sjeme za travu javite se ,trebat ću obnovit livadu na koju je nanesena finija zemlja pa je ovo proljeće pravi čas :wub:
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Puffy » sub sij 12, 2008 11:12 am

Evo, nama nista ne ostaje hrane, situacija se popravila i moraju sve pojesti, nema nove ture :ljut: Al ja mogu novcanim prilogom pridonjeti, pa ako treba ja se nudim :hm: :wub:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la tarra » sub sij 12, 2008 14:28 pm

Ma kakvi hvala na ponudi,imaju papice,ali ako ima netko nešto,tad bolje nek ide prožderuhima mojim neg da se baci, ili netko naleti na mrkvice od kunu za koje vratim novce , ili zna za povoljnije sjeme trave pa ja kupim :wink:

Tnx :)
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Bubica » ned sij 13, 2008 10:15 am

Evo, mi smo skupili vrecicu viska!
Bubica
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la juki » ned sij 13, 2008 19:46 pm

ovak,nama je ostalo cuny crispyja i hobby vita..
nije puno,ali eto.. :D
juki
Zečić
Zečić

PostPostao/la tarra » pon sij 14, 2008 8:54 am

Kallista ,Charlie,pufica,Bubica,juki,
nadam se da bisam nikog zaboravila ima vas tolko da vas jedva pohvatam ;D , čak i onih koji me se sjete s drugih foruma :wink: svaka čast!

evo dogovorimo se preko pmova :)

Moje čeka prava gozba,partijanje cijeli vikend! :)
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan