gazu joj ne stavljam jer je poludjela od nje...sad ima samo ovratnik, ali ni to mi nije najsigurnije jer je naučila skinut ga, stisnula sam ga sa ljepljivom trakom ali i tako jako stisnut ovratnik skine...jučer je bila na krevetu u mojoj sobi, ja sam otišla na wc kad sam se vratila ovratnik je bio na podu, a njena glava u šavovima... kad sam joj pogledala šavove bili su crveni i čudno su izgledali, umrla sam od straha... zvala sam doktora i išli smo k njemu da to vidi, na sreću nije ih počupala ali ih je vukla pa je zato rana malo natekla, dobila je inekciju za dezinfekciju i sprej za dezinfekciju na rez i rekao mi je doktor da joj ne skidam ovratnik do 10-tog dana od operacije, što znači još 5 dana.
ja već danima ne spavam, samo hodam za njom i niš ne radim... zbog nje nisam otišla na ispite ovaj tjedan, a bome ne stignem niti učiti za ispite koji slijede...
sutra idemo u zagreb gdje će biti sa svojim dečkom koji nije kastriran, što mislite jel to opasno? vet je reko da nije... ali zanima me i vaše mišljenje
Jedva čekam ponedjeljak, fali mi kibla bez ovratnika, a i njoj fali privatnosti, stalno sam oko nje...
a tko je reko da više ne pišaju po svuda laže

... kibla po običaju piša po mom krevetu čim promijenim plahte

volim kad to napravi jer onda složi tako slatku facu kad vičem na nju da odmah dobi pusu pa ta vika i nema učinka...
pozdrav