ja sam probala prekrivati - bezuspješno
naime, kad smo bili na moru u znak panike, protesta ili nečeg trećeg - navalili su na rešetku
kako je kuća na živoj stijeni - svi koji su već spavali, poskakali su iz kreveta s krajnje uspaničenim facama
meni je pokrivanje nekako više za ptice i fobična sam da onda nemaju dovoljno zraka
ja sam vikala ne svaki put kad su počinjali, dolazila sam do gajbe i ljutito im objašnjavala da se to ne radi
mazala sam s koricom od špeka, tabascom, sokom od limuna, malticom - ovisi tko je od čega bježao
no kako god, to treba spriječiti
Luna je kao beba strgala na taj način prednji zubić
puknuo je ukoso i teta vetica je rekla da ga ona može poravnati, ali da ne garantira da joj neće opet puknuti prilikom rezanja i to opet ukoso
i da je bolje to ne dirati, jer će se trošenjem poravnati
i poravnalo se je, ali ona kao da sad u opuštenom stanju, nema baš idealan preklop gornjih zubića
što se pri klasičnom zahvatu i pregledu uopće ne vidi
čak sam se pitala jel to dovelo do njenih problema s kutnjacima...
dakle, maži rešetku tamo gdje grize, nečime što ga odbija
kod mojih se kao univerzalno sredstvo pokazala korica od špeka, iako vjerujem da bi jedanko reagirali na sve vrste narezaka
Zorro je mrzio malticu tabasco, Luna ga je lizala kao luda, a svi skupa su obožavali limunov sok
Piski trese sjenalicu kad je prazna, a Megica ogradicu od gajbe kad nema hrane na vidiku
Jerry i Nina su predobri i ne rade ništa od navedenog