moja patuljasta Sreca

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

moja patuljasta Sreca

PostPostao/la mia » ned sij 13, 2008 21:28 pm

slika
' jos od prvog dana sam se bacio u sredjivanje svog novog doma, sve sto moze da se baca po njemu, baca se.. '

slika
' ..kada me mia pokazuje drugima ja mnogo volim da izgledam lepo i miran sam kao bubica, da bi mogli sto bolje da vide kako sam ja 1 slatko stvorenje, andjeo (malo sutra)'

slika
' ..jako mi se svidja kada me mia zagrli, mazi i ceska..pa kontam da mogu bar tada da mirujem..'

slika
' ..strasno sam radoznao, njuskam sve zivo jer moram sve da znam i pratim sta se desava..zato redovno kad mia krene iz sobe ja trrrrrrrrk :hopic: za njom (mora da mi je jedan od daljih predaka bio ljubimac Serloka Holmsa;))'

slika
'...e da spomenuo sam da mirujem jos samo kad poziram...'

'I jos bih samo dodao da imam obicaj i volim da vrlo cesto radim neke lude stvari:
koristim svaku priliku da lizem miine prste, dlanove, obrascice, suze kada place, ledja kada je ispasana i sve sto mi dodje pod njuskicu...cak me, i iz meni cudnog razloga, privlace web cam i tastatura, kada me mia pusti da joj osmotrim radni sto...I ne smem da kazem koliko puta sam joj ugasio komp, svasta otkucao na msn, kakve sam sve prozore pootvarao i programe pokrenuo...Ono grebanje sapicama po tft monitoru i grickanje mrezice na buketu cveca ne smem isto da spomenem...niti smekanje miine cokoladice na vrhu stalka za cd-ove.
Trebao bi i da se pohvalim koliko sam brz... za sekundu otrcim pun krug oko sobe, mada ono skretanje u punoj brzini pod pravim uglom, na parketu ume da mi pravi probleme i da proklizavam, al kontam da kad to profesionalni hokejasi na ledju mogu, zasto ne bi i ja.. Tesko je biti skroman kad si savrsen, pa i da kazem koliko sam sladak kada npr. hocu nesto visoko da dohvatim pa se izduzim da bi to uspeo, i stanem samo na zadnje sapice dok povremeno mrdam repicem koji jedini nije potpuno siv na mom telu jer na njegovom vrhu imam belu flekicu, ili kad se nekontrolisano klizam po parketu dok jurim 200 na sat..da ne spominjem moju fensi (cupavu) frizuru koja samo pomaze mom extra izgledu.
... E i da naglasim da kada sam iz nekog razloga i malo nervozan ne dozvoli da se nadjem blizu slusalica, misa i podloge od kompjutera, punjaca za telefon, kabla od stone lampe i tako dalje, jer ce obavezno biti prekinuti ili bar dobro izgrickani. Jedan dan sam bio mnogo besan pa sam radio nesto sto nikad nisam (sem kad lalam)...sedeo sam mirno u kavezu i svako nekoliko sekundi dobro lupio zadnjom nogicom i zatresao citav kavez...cisto da se zna koliko sam bio iznerviran, i svojim brus li-razbicu te ako samo pomislis da mi pridjes-pogledom sam to stavljao do znanja. Volim jos i da glumim miinu pajalicu za sobu posto overim svaki cosak koji mogu da dohvatim, kao i malog smecara jer se u kantici uvek moze naci nesto zanimljivo od hrane, koju ja ne smem da jedem al znate kako je kad ne mozete da odolite pa ipak to radite. ;)
I ne pokusavajte da budete veci inadzija od mene, ja prosto obozavam da radim stvari koje ne smem, i kada vi hocete da me uzmete, ja bas necu...otrcacu do prve rupe i sakricu se i cekacu da me potrazite...ako to ne uradite, ja cu posto sam velika maza istrcati i raditi sta god treba da bi opet privukao paznju na sebe...od trcanja iza miinih ledja, levo desno i po par minuta..do penjanja na sto i lezanja na tastaturu kako ona ne bi mogla da radi i kako bi skontala da treba da me juri po sobi jer mi se igra. To sto volim da joj kakam po krevetu, piskim u krilu, pravim rupe na trenerci i ostalo ne znaci da ne treba da me razmazi sto vise moze. E da, moje ime je Sreca, samo da znate o kome se slatkom, ludom, bezobraznom andjelu radi. :kiss: '
mia
Kunić
Kunić

PostPostao/la Milcec@Palcica » pon sij 14, 2008 1:18 am

Koji mali bonbonček,koje okice,šapice,pogled :luv: Preslatki mucek :zeko3:
Zadnja izmjena: Milcec@Palcica; pon sij 14, 2008 13:16 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Puse svim zekama !!!slika
Milcec@Palcica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Puffin » pon sij 14, 2008 1:33 am

kak je maaaaaaaali :dragonn-ccc-e:
(\__/) (\__/)
(O.o ) (='.'=)
(")_(") (")_(")
Puffin
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ninocka » pon sij 14, 2008 6:45 am

jako zgodan čupavac :wub:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lady Stardust » pon sij 14, 2008 9:49 am

Prekrasna siva pahuljica :zeko3:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Tajcy » pon sij 14, 2008 10:21 am

Pusa maloj predivnoj sivoj loptici :kiss:
slikaslika
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Puffy » pon sij 14, 2008 10:49 am

Predivan je :luv: :luv: , bas je jako sitan, kolko je star? :wub:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la mia » pon sij 14, 2008 14:38 pm

hvala svima na lepim recima :trep:
Srecu sam dobila kao poklon za rodjendan od jedne veoma drage osobe, tako da ne znam koliko meseci ima...ali potrudicu se da to istrazim i saznam pa vam kuckam. :* I moracu uskoro opet da ga slikam, u nekim ludim radnjama koje tako lako izazivaju osmeh na mom licu.. pa da uspemo to i sa vasim licima :wub:
mia
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » pon sij 14, 2008 14:58 pm

preslatki je, a vidim po opisu i pravi vragolan :wink:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » pon sij 14, 2008 15:01 pm

bombončić mali slatki :ujea:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » pon sij 14, 2008 15:08 pm

mali slatko sivo čupavo stvorenje :srce:
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la tonino » pon sij 14, 2008 16:06 pm

Prava mala mekana pahuljica, premedeni je. :srce:
tonino
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la salatica » pon sij 14, 2008 17:59 pm

premedena njuškica :love:
salatica

PostPostao/la perlica » pon sij 14, 2008 20:04 pm

ajme...prepreprekrasan zeko...koja boja lijepa..ajme presladak je :wub: :wub:
perlica
Zečić
Zečić

PostPostao/la mia » uto sij 15, 2008 0:21 am

:luv: upravo sam skontala da je pojeo komadic novine...sto me je potsetilo da pitam...nemam bas vremena da trazim na forumu, sta on/ona sme da jede sem sena? Kad bi ga pustila da jede sve sto zeli ne bi se odvajao od cokoladnog smokija, chipsa, cokoladica, kora od voca (sve ovo je pokusao da :kjut: ali sam ga sprecila). Do sada sam mu uz seno davala i pakovanje hrane za sitne glodare(jecam, ovas, kukuruz, suncokret i vitamini) - sa tim sam ga i dobila ali sam se zabrinula kada sam procitala da to bas i ne valja? :sad:
mia
Kunić
Kunić

Sljedeća

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan