Zeko_Jurica je napisao/la:nekako imam dojam da nam Klio puše već i na hladno
Bolje na hladno nego pustit da mozda ipak bude vruce
Dakle ako mislis da treba dati antibiotik ok. U linjanju je i htela sam ga postedeti mogucih probavnih problema, uz to dajem vec b12 koji ga pece, a nije bas miroljubiv zec za tako sto. Inace, ako je panacur nesto sto smo davali i Eueninom Peji kod nekontrolisanog setanja glavom, zbog moguceg postojanja bakterije c.zasto ne bih i to pokusala, imam ga u Beogradu.
Previse je citanja kako se njima nesto desi
odjednom, za Krcka imam najvise straha jer je najstariji, imao je par situacija koje su mi dovoljne da ne dopustim da se nesto ponovo desi.
Posmatram zeceve, dakle, glava kada se opusti ne stoji pravo nego na koso kao kod Pupija od Nuni, to nije niti tik niti neki slucajan njegov gest jer to nikada do sada nije bilo, a uhvatila sam ga par puta. Imam slike kada tako sedi i kulira i normalan je, sada u toj pozi drzi glavu na stranu.
Radije bih mu uzalud dala terapiju nego da cekam da vidim da li je ili nije u najavi nesto ozbiljno.
ps. za Krcka cu uvek puhati i na hladno i na vruce jer je moj prvi zec i vise je nego ljubimac. POmisao, samo pomisao da mu nesto bude me izludi a kamo li da se to stvarno desi. Ne dolazi u obzir.