Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

nasa maca koju hranimo nikada nije otisla nit "blize nit dalje" od mjesta na kojem ju hranimo, mace su jako inteligentne i drage zivotinje koje trebaju paznju i brigu, a prije svega hranu..ako im ti to ne mozes pruziti, mozda u susjedstvu ima netko tko zeli 

zekili je napisao/la:meni je i dalje cudno da netko voli neku zivotinjsku vrstu, a druga mu se gadi :/ naravno da svatko ima pravo na svoje misljenje i zelje..samo mislim da bi se naslov ove teme definitivno trebao promjeniti, jer uopce ne pase na jednom forumu gdje se sastaju ljubitelji kunica (zivotinja).

zekica_poopy je napisao/la:Ledolina nije problem, znas da se ljudi kace obicno na pojedine rijeci, a ne znaju te svi onako "u cjelini" pa da pohvataju sve razloge.
ja te razumijem, i ja obozavam mace ali jasno to ne znaci da bi htjela da se neka mota u blizini mojih kunica (i moje bebe) ako to nije moja.
takav oprez kakav ti navodis je nuzan, jer bolje sprijeciti nego lijeciti.
cinjenica je da ti nemrem dati neki savjet jer su macke po prirodi jednostavno znatizeljne i tvrdoglave i tak ce uvijek nekak doci do tvog dvorista...bitno je da bar nisu u direktnom kontaktu, za ostalo ne mozes nista.

i naglasih da ces ti ipak znati sto najbolje uciniti..ja se nemrem sjetiti nekog drugog rjesenja trenutno ..i da hvala na promjeni naslova, i sama ces priznat da ovako puno ljepse zvuci
zelim ti svu srecu sa bebom 

macama nece nista bit,samo nikad vise nece doc...a ti ces imati novi sustav za prskanje vrta
i ja ih nekad zovem glupe macketine,pogotovo od susjeda macka,koji hvata sve sto se krece...prvo mi se namjerio na papige,pa ih je stalno gledo kroz vrata,a jucer mi je namiriso kunice,pa sam poludila,ne mogu ostavit vrata od dnevnog otvorena 5 minuta a da me nema... divan je macak,ali siiic 

A ovo za prskalice bi moglo biti korisno zbog zaljevanja ako nista drugo..

boje se vrta
dobro,idalje secu tamo gdje nije nista zasadeno,gdje je terasa i tako to...al tu nam ne smetaju...

ja znam da moj angora zec je boss
on tako macke naterava lol a tek ove od susjeda to moras viditi:D ak usnimim posaljem al to je kidancija
al moj angora je tu sefica i nema da se iko priblizi jer ce dobiti 

mozda i duze

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.