Evo nas
Oprostite što ste svi toliko čekali, ali danas nam je i Flekica otputovala pa smo i oko toga bile zaokupljene (o tome u drugoj temi)
Ovako:
Došli u 9.25 kod veta, vagali se, imamo 2,40 kg

a mi mislile da je ona mala mrvica. Otišle na piće i čekale da nas dr Sanjin nazove. Nakon nekog vremena mi u auto pa put veterinarske stanice u čekaonu. Kako je prije nas bila jedna kujica na sterilizaciji malo se sve odužilo. I mobitel je zazvonio u jedanaest. Uzele smo je uspavanu totalno još. Putem se počela buditi malo i dok smo došli kući (za cca sat vremena jer sam ja morala do ureda nešto) već je bila budna, ali još uvije nemoćna. Premjestile smo je na krevet, među jastuke, da joj bude toplo i mekano kada se počne migoljiti.
Kako joj se vraćala snaga tako je pokušavala zbrisati s kreveta pa smo joj pripremile gajbu i stavili je unutra. Cijelo vrijeme je mirna i leži. Piškila je više puta, a kakala još nije. Kada se budila je stalno "muljala" ustima, kao da nešto žvače. Vjerojatno od narkoze, pa smo joj dali malo vode na špricu da joj se usta navlaže. Do sada nije ništa papala :( a ni pila čini mi se. Inače izgleda ok i vjerujemo da će se lijepo oporavljati.
Sutra moramo na još jednu inekciju antibiotika i onda ću veterinara ispitati malo o današnjem zahvatu.
Rez je jako lijep i uredan, čak mi se čini jako mali tako da mi je skoro nevjerojatno da je uspio sve obaviti kroz tako mali otvor. Tu se malo vidi.

ovo tamno na trbuhu je rez.