Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?
Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Postao/la Stela » čet lis 21, 2010 11:34 am
Imam belgijskog orijasa koji je star sest mjeseci.Zenka je.Veoma je druzeljubiva i cim vidi bilo koju zivotinju ona bi se odma igrala.Svojoj ljubimici bih htjela nabaviti drustvo.Medjutim ja zivim u malom gradicu u kojem veterinari nisu bas upoznati sa kunicima tako da nemogu nabaviti muzijaka jer ga ne bih mogla kastrirati a puno novih zeka ne bih imala gdje smjestiti.
Zanima me kad bih nabavila jos jednu zenku da li bi se one slagale?
Kad bih nabavljala jos jednu zenku da li smjela nabaviti drugu vrstu kunica naprimjer patuljastog?
-
Stela
- Kunić

-
Postao/la sanjita » čet lis 21, 2010 11:41 am
Ja sam naprosto odusevljenja kad netko novi dodje i kad vec zna dobro kakva je to odgovornost imati bebe a ne da odmah bezglavo uzima drustvo ne razmisljajuci o mogucim posljedicama,svaka cast
Prema iskustvima sa foruma muzjak i zenka se uvijek najbolje sloze jer zenke medjusobno mogu biti vrlo dominantne i moze doci do tuče.
Evo jedan link u kojemu pise dosta toga
viewtopic.php?f=8&t=3213
-

sanjita
- Zeko Manijak

-
-
Postao/la zeko Simba » čet lis 21, 2010 11:48 am
Dvije ženke se neće tako lako složiti. A da udomiš kastriranog kunića?

Da li si razmišljala o toj opciji?

Daj neku slikicu svoje ljubimice, obožavam veeeeelike zeke

43 i 23
-
zeko Simba
- Moderator

-
-
Postao/la Stela » sub lis 23, 2010 18:55 pm
Razmisljala sam i o tome da udomim kastriranog muzijaka ali ja zivim u Bosni a ovdje kunici i nisu tako popularni kucni ljubimci.Dosta sam trazila o udomljavanju kunica i nasla sam jedan oglas da se dva kunica iz sarajeva daju na udomljavanje muzijak je kastriran a zenka sterilizovana.Medjutim daju se iskljucivo skupa tako da neznam kako bi se onda moja zenka i ta druga zenka slagale.U oglasu je pisala i e-mail adresa tako da sam ja poslala mail u cetvrtak ali jos nisam dobila odgovor.

-
Stela
- Kunić

-
Postao/la zeko Simba » sub lis 23, 2010 18:57 pm
Pa lijepo oglasi to u oglasima i sigurno će se netko već naći

Uvijek ima netko za udomiti, a možda se sredi i prijevoz. Imali smo već takva iskustva
Super je što nije hitno

43 i 23
-
zeko Simba
- Moderator

-
-
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.