Evo završni izvještaj vezan uz našu herniju.
Danas smo, osam dana nakon operacije, išli na vađenje šavova. Rez je super zarastao, već nam je i puno dlakice naraslo. Siniša se cijelo vrijeme super osjećala i sve je savršeno završilo. Bila su samo dva šava i rez se niti ne vidi više
Ispalo je da hernija na kraju i nije bila hernija, nego nakupina masnog tkiva, ali kako je taman na području pupka izvana izgleda kao da je. To joj ne radi nikakav problem, pa joj Sanjin to nije ni dirao, da ju ne bi raskopao bezveze - citat "jer oni su vam jaaako osjetljivi"

super je taj Polić. Tu kvrgicu moramo pregledavati povremeno da slučajno ne raste ili se mijenja. Ako bude promjena onda ćemo to rješavati.
Nego da ne otvaram novu temu, samo da vam se požalim da je i Zorro bio s nama na pregledu. Jučer je jadan ranjen tj skoro ga je netko kastrirao. Najvjerojatnije naš dobri, dragi, misni Puki. Ušao je zamnom u sobu kod Zoreka i Klempača. Oni se malo naganjaju, bebači luduju s hormonima, pogotovo Klempo (luuud je), a Zorro voli malo naskakivati Pukija. Pretpostavljam da ga je naskočio s krive strane i da je Puki u znak protesta zagrizao bebu našu i ranio ga. Uglavnom vidjela sam krvavi trag na parketu i krenula pregledavati dečke koji su se normalno ponašali. Najprije sam uhvatila Pukija i on sav čitav, ulovim Zoreka, okrenem ga i sledim se. On ispod sav krvav po nogama, guzi i djelu trbuha, kao da ga je netko u boju umočio. Juniorka i ja smo ga brzo oprale vatom s acidi borici i pregledale ga. Kako je on jako dlakav nisam mogla dobro vidjeti što mu je točno. Našpricale smo ga srebrom dobro i zatvorile ga u gajbu, da bude solo na miru. Uskoro sam vidjela dvije tri kapi krvi na ručniku koji smo stavile pod njega. Morale smo na neku večeru. Uglavnom kada smo se vratile on je bio sasvim ok, krvi nigdje, pustile smo ga, otišao je na vanjski wc i popiškio se bez ikakve muke. Danas ga je Polić pregleda, rekao je da je dobro prošao, ali da izgleda puno gore nego što ustvari je. Čak je i on na prvu mislio da je grozota. Malo ga je pošiškao dole, našpricao nekim dezinfekcijskim sprejem sive boje i dao mi inekciju antibiotka. Grozno iskustvo koje je dobro završilo. Imali smo svi više sreće nego pameti ovaj put