Hvala na dobrodošlici

Mačak Mrva od 13 godina je mami šmugnuo iz stana dok su gosti odlazili, inače je strašljiv i sakrije se kad su nepoznati u blizini, nismo odmah primijetili da ga nema, ali kad u roku pola sata koliko mu inače treba da se pojavi oko nogu nije došao, skužile smo. Svi mogući pokušaji pronalaska nisu urodili plodom :( A kako je izašao iz zgrade? Naša predraga susjeda ga je izbacila misleći da je lutalica (iako se na prvi pogled vidi da je to kućna mačka, ali o tom-po tom) To je bilo 11.10. prošle godine. Mama nije za novu macu jer je uvjerena da ćemo naći Mrvu, ali je pristala na zeku

Živimo u stanu, zeko bi bio u mojoj sobi od 20 kvadrata, naravno, imao bi gajbu, ali bi bio pušten da skakuće po sobi do mile volje

Uglavnom sam doma, imao bi svu moguću ljubav i pažnju. Soba ima i balkon koji je ograđen. Proučila sam sve što mislim da je potrebno da mu pružim sretan i dug život. Ako nađemo Mrvu, mislim da ne bi bilo problema oko suživota, Mrva je u godinama i mirne naravi.
Prvenstveno bih udomila mužjaka ako bih se kasnije odlučila na još jednog, tj. jednu, čitala sam ovdje na stranicama da je bolje dovesti curicu dečku nego obratno, ali ako se nađe kakava cura kojoj treba dom, naravno da bih je uzela.
Iz Zagreba sam, Peščenica.